Lebara nummerbehoud

Bij het overstappen naar een Sim Only abonnement van een andere aanbieder bied Lebara kosteloos nummerbehoud aan, dat al vanaf 4 maanden vóór het einde van je huidige abonnement kan worden aangevraagd. Als deze termijn reeds verstreken is, kan je direct de aanvraag starten. Tijdens het afrekenen bij het samenstellen van je Sim Only abonnement geef je eenvoudig aan dat je gebruik wilt maken van Lebara nummerbehoud. Na ontvangst van de simkaart volg je de instructies in de bevestigingsmail om nummerbehoud aan te vragen. Lebara neemt de opzegging van je oude abonnement voor zijn rekening. Zodra je nummer is overgezet, ontvang je een melding via sms. Activeer dan simpelweg je simkaart om direct te kunnen bellen, sms’en en internetten op je nieuwe Sim Only abonnement.

Lebara nummerbehoud prepaid

Nummerbehoud is een dienst die het mogelijk maakt om je huidige telefoonnummer te behouden wanneer je overstapt naar Lebara. Dit kan zowel voor abonnementen als voor prepaid simkaarten. Met nummerbehoud prepaid kun je dus ook je huidige prepaid nummer meenemen naar Lebara. Het proces van nummerbehoud is eenvoudig en snel geregeld. Je kunt online een aanvraag indienen en vervolgens wordt het nummerbehoud voor je geregeld. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de opzegtermijn van je huidige provider en eventuele kosten die hieraan verbonden zijn. Overall biedt Lebara met nummerbehoud een handige service voor mensen die hun telefoonnummer willen behouden bij het overstappen naar Lebara.

Lebara sim only met nummerbehoud

Lebara biedt nummerbehoud aan voor klanten die hun huidige telefoonnummer willen behouden bij het overstappen naar Lebara. Dit proces wordt gemakkelijk gemaakt door de mogelijkheid om nummerbehoud aan te vragen tijdens het bestellen van een nieuwe sim only. Hierdoor kan de klant zijn of haar huidige nummer behouden en toch genieten van de voordelen van Lebara. Het proces van nummerbehoud met een nieuwe Lebara sim only verloopt soepel en snel, waardoor klanten zonder onderbreking kunnen blijven communiceren met hun contacten.

Nummerbehoud bij overstappen vanaf andere provider

Lebara biedt nummerbehoud aan voor klanten die overstappen vanaf een andere provider naar Lebara. Nummerbehoud is een handige service waarmee je jouw huidige telefoonnummer kunt behouden wanneer je overstapt naar een nieuwe provider. Dit betekent dat je geen nieuw telefoonnummer hoeft aan te vragen en dat je jouw contacten niet hoeft te informeren over een nieuw nummer. Bij Lebara kun je gemakkelijk nummerbehoud aanvragen tijdens het bestelproces of via de klantenservice. Het proces van nummerbehoud kan enkele dagen tot enkele weken duren, afhankelijk van de provider waarvan je overstapt. Lebara zorgt ervoor dat het nummerbehoud soepel verloopt, zodat jij snel kunt genieten van jouw nieuwe abonnement met behoud van jouw vertrouwde telefoonnummer.

Nummerbehoud met overstap naar andere provider

Als je besluit om van provider te wisselen en nog steeds je nummer te behouden, dan moet de nieuwe provider ook nummerbehoud service aanbieden. Wanneer dit het geval is, zal de nieuwe provider het nummerbehoud regelen. Op deze manier hoef je geen nieuw telefoonnummer aan te vragen en blijf je bereikbaar op je vertrouwde nummer. Het is wel belangrijk om rekening te houden met eventuele kosten die hieraan verbonden kunnen zijn.

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven