Hollandsnieuwe sim only

Een Hollandsnieuwe sim only abonnement werkt op een unieke manier. Je betaalt namelijk per maand voor een vast aantal minuten, MB’s of SMS’jes. Hoe je deze wilt verdelen over de maand bepaal je zelf. Neem je een Sim Only van 2000 MIN/SMS/MB dan kun je bijvoorbeeld 250 minuten bellen, 1500 MB’s verbruiken en 250 SMS’jes sturen. Tegenwoordig is het vooral belangrijk dat je natuurlijk veel mobiel internet hebt en je kunt dus bijvoorbeeld ook het grootste deel verbruiken aan mobiel internet en een klein beetje overhouden om mee te bellen.

Over De Provider

Hollandsnieuwe bundels

Hollandsnieuwe sim only abonnementen zijn altijd scherp geprijsd. Je betaalt iedere maand vooraf je tegoed voor de maand en is het op, dan bepaal je zelf of je extra tegoed bijbestelt. Wanneer je overstapt dan kun je gebruik maken van gratis nummerbehoud en je maakt gebruik van het betrouwbare Vodafone netwerk. Bestel vandaag nog een sim only bundel en profiteer van de vele voordelen. Je hebt al een sim only vanaf slechts € 7.50 per maand!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

8.6+ testoordeel

Consumentenbond

Sinds 2011

Actief

100.000+

Actieve klanten

15+

Medewerkers

Hollandsnieuwe combivoordeel met Ziggo

Waarom Youfone?

De voordelen

Gratis nummerbehoud
Alles uit 1 bundel
Makkelijk je bundel wijzigen
Snel internet
Combivoordeel met Ziggo
Sim only voordelen

Ervaringen met Hollandsnieuwe

José Smith​

KLANT

Ik ben nu al een paar jaar klant bij hollandsnieuwe en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun diensten. De klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam, en de prijs-kwaliteitsverhouding van de sim only abonnementen is uitstekend. Ik ben ook erg blij met de flexibiliteit van de bundels, die ik gemakkelijk aan mijn veranderende behoeften kan aanpassen. Kortom, een zeer tevreden klant hier!

Pamela Duncan​

KLANT​

Ik heb mijn hollandsnieuwe sim only nu al een tijdje en ik heb nog nooit problemen gehad met het bereik, zelfs niet als ik in afgelegen gebieden ben. De hollandsnieuwe app is ook zeer gemakkelijk te gebruiken, waardoor het eenvoudig is om mijn dataverbruik bij te houden en mijn bundel aan te passen indien nodig. Ik ben erg blij met mijn keuze voor hollandsnieuwe! 

Steve Tavoli

KLANT​

Ik ben onlangs overgestapt naar een sim only abonnement van hollandsnieuwe en ik moet zeggen dat het proces ongelooflijk soepel is verlopen. De overstap was snel geregeld en mijn nieuwe simkaart werd snel geleverd. Daarnaast ben ik ook erg onder de indruk van de dekking – ik heb nog nooit problemen gehad met mijn verbinding, of ik nu thuis, op het werk of onderweg ben. Ik zou hollandsnieuwe zeker aanbevelen aan anderen.

Vragen over deze sim only provider?

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven