Sim only zakelijk

Ben jij een ZZP’er of verantwoordelijk voor de telefonie van de onderneming? Bekijk dan hier dé tips voor het kiezen en vergelijken van een zakelijke sim only. Waar moet je op letten qua service, prijs, BTW en welke providers bieden de beste sim only zakelijk? Je leest het hier.

Zakelijk sim only abonnement vergelijken en BTW

Er zijn veel providers die zich niet specifiek richten op het zakelijke segment. Je kunt providers als Simpel, Simyo, Ben en Youfone ook eens vergelijken. Toch kun je hier als ZZP’er prima een sim only bij afsluiten. Je bedrijfsnaam komt dan niet op de facturen te staan, maar dat is niet verplicht. Daarnaast zijn de facturen inclusief BTW. Ook hierbij kan de BTW teruggevraagd worden wanneer er aangetoond kan worden dat het abonnement volledig zakelijk wordt gebruikt. Gebruik je het abonnement zowel privé als zakelijk, dan zul je alleen het aantoonbaar zakelijke deel van de kosten kunnen aftrekken.

Beste sim only zakelijk providers

Vodafone zakelijk sim only

Bekijk de zakelijke telefoon abonnementen

ODIDO zakelijk sim only

Bekijk zakelijk sim only abonnement

Youfone sim only zakelijk

Bellen en mobiel internet sim only

Het serviceniveau van providers die aparte sim only abonnementen voor zakelijke klanten aanbieden ligt vaak hoger. Je kunt namelijk gebruik maken van de zakelijke helpdesk in plaats van de particuliere. De beste providers voor zakelijk gebruik zijn; KPN, Vodafone en ODIDO. De zakelijke helpdesk is veelal makkelijker te bereiken en de personen zijn vaak hulpvaardiger en professioneler. Het is voor zakelijke klanten natuurlijk uitermate belangrijk goed bereikbaar te zijn. Daarnaast ontvang je facturen altijd exclusief BTW, wat het inboeken in het administratiesysteem makkelijk maakt.

Beheer je meerdere sim only zakelijk abonnementen dan kun je bij een zakelijke provider de abonnementen vanuit één account beheren. Zo heb je eenvoudig inzicht in de grootte van de bundels en het verbruik van je collega’s. Zo voorkom je onverwachte kosten en bespaar je tijd op het gebied van administratie, beheer en controle.

Vergelijk KPN sim only zakelijk

Het onderzoeksbureau WUA heeft voor het eerst een onderzoek uitgevoerd in de zakelijke telecombranche. En wat blijkt? Een zakelijke KPN sim only is het meest gekozen door ondernemers in Nederland.

Met zakelijk mobiele abonnementen van KPN kun je overal zorgeloos zakendoen. Is je internetbundel op? Dan betaal je geen extra kosten en kun je alsnog internetten met een lagere internetsnelheid.

Bij KPN zakelijk krijg je geen BKR-registratie en je ontvangt ook een professionele voicemail. Heb je vragen? Je kunt altijd online hulp zoeken, of 24 uur per dag bellen met de zakelijke helpdesk. Daarnaast kun je ook terecht bij de meer dan 100 KPN winkels voor persoonlijk contact met een medewerker. Wil je graag 5G sim only abonnementen? Ook dat is mogelijk bij KPN. Alle abonnementen zijn namelijk klaar voor 5G.
KPN sim only zakelijk

Vodafone voor zakelijke klanten

De zakelijke Vodafone sim only abonnementen zijn ook populair. Wanneer je kiest voor Vodafone kun je gebruik maken van een uitstekend Europees netwerk. Bij de zakelijke abonnementen kun je RED PRO activeren waarmee je MB’s kunt delen met collega’s én gebruik kunt maken van Microsoft teams om slim samen te werken.

Heb je al een Ziggo abonnement, dan kun je nog eens vele extra voordelen krijgen op je zakelijke sim only abonnementen. Daarnaast biedt Vodafone de optie om gebruik te maken van het betrouwbare en snelle 5G netwerk voor nog sneller mobiel internet en een stabiele verbinding.
Zakelijke sim only bestellen

Odido zakelijke abonnementen

Met een ODIDO zakelijk sim only maak je gebruik van het snelste 5G netwerk van Nederland. Al jarenlang komt dit netwerk keer op keer als beste uit de test. Je abonnement(en) kun je eenvoudig bijstellen en er staat altijd een persoonlijke accountmanager voor je klaar.

Wil je een vast nummer op je mobiel? Kies dan voor Odido Office Essential. Hiermee kun je via een vast telefoonnummer bellen en gebeld worden op je mobiel. Ideaal om altijd een professionele indruk achter te laten en om niet je privé nummer te hoeven geven.
ODIDO sim only zakelijk bestellen

Sim only ZZP

Heb je een eenmanszaak en geen personeel? Dan kun je ook prima kiezen voor de abonnementen die ook als particulier te bestellen zijn. De service en bereikbaarheid zijn vaak meer dan voldoende. Daarnaast zijn de kosten van het sim only abonnement alsnog aftrekbaar wanneer het abonnement aantoonbaar voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. Wil je weten wat het voordeligste en beste abonnement is? Vergelijk dan de sim only deals met onze vergelijker.

VERGELIJK SIM ONLY
Scroll naar boven