KPN sim only zakelijk abonnement

KPN sim only zakelijk

KPN sim only zakelijkKPN sim only zakelijk biedt vele mogelijkheden voor jou! De mogelijkheden met een zakelijke sim only. Het is mogelijk om met je eigen mobiel een zakelijk abonnement af te sluiten. Ook is het mogelijk om in combinatie met een zakelijk abonnement een nieuwe smartphone uit te kiezen.

KPN zakelijke sim only

Bij een Sim Only abonnement van KPN heb je een vast maandtarief, hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. KPN is één van de grootste telefonie providers in Nederland, vooral op zakelijk gebied. Het grootste netwerk is in handen van KPN, ze bieden voor iedereen diensten aan. Zowel voor particulier, ZZP’ers tot grootbedrijf. Los van bellen en mobiel internet, doet KPN nog veel meer. Zo bieden ze onder andere Office 365 aan, security- en backup-oplossingen en bieden ze cloud hosting. Daarnaast kun je ook glasvezel vergelijken voor een snelle internetverbinding op kantoor.

KPN SIM ONLY BESTELLEN

 

Voordelen KPN zakelijk mobiel abonnement

Wat zijn de voordelen van KPN sim only zakelijk abonnement voor jouw bedrijf?

  • Snel en betrouwbaar netwerk en klaar voor 5G
  • Stel je abonnement in naar je eigen wensen
  • Korting bij meerdere zakelijke abonnementen
  • Betrouwbaar mobiel internetten en bellen

Welke KPN sim only voor bedrijven zijn er?

Het mooiste is dat je de keuze hebt uit heel veel verschillende soorten abonnementen. Je kan alles naar wens kiezen, je hebt de mogelijkheid om onbeperkt te bellen en sms’en. Mocht je hier geen behoeften aan hebben, is het ook mogelijk om 150 belminuten/sms te nemen. Daarnaast heb je de vrije keuze om te kiezen hoeveel internet je bij je sim only abonnement wilt hebben. Ook heb je de keuze om te kiezen voor een 2 jarig abonnement, 1 jarig of een maandelijks opzegbaar abonnement.

Abonnement met nieuwe mobiel?

Dit is geen enkel probleem bij KPN. Je hebt de keuze uit ruim 45 smartphones. Fan van Android? De nieuwste Samsung telefoons worden aangeboden tegen een scherpe prijs, in combinatie met de sim only abonnementen. Ook beschikken ze over Huawei, Nokia, LG, Doro, Sony en Alcatel. Een liefhebber van Apple? Ze hebben de nieuwste iPhones tegen een mooie prijs. Dus voor iedereen zit er wat tussen.

ABONNEMENT MET MOBIEL

 

KPN Sim Only Zakelijk voordelen

De uiteindelijke voordelen van KPN zakelijk sim only zijn:

  • Mogelijkheid om je huidige nummer te behouden
  • Is al klaar voor 5G
  • Je abonnement naar eigen wens samenstellen
  • In combinatie met een nieuwe mobiel is je abonnement nog goedkoper
  • De simkaart die je krijgt doorgestuurd is een 3-in-1 simkaart, hiermee kan deze simkaart in elke smartphone. Ook hoef je niet de simkaart te knippen, je kan zelf het gewenste formaat eruit drukken. Hiermee wordt bedoeld, je krijgt een pasje toegestuurd. Stel je wilt een nano formaat. Staan de instructies op het pasje hoe je er een nano sim van kan maken.

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven