Odido zakelijk sim only

Is je huidige telefoon nog prima? Kijk dan eens naar een voordelig Odido Zakelijk Sim Only abonnement. Betaal alleen voor wat je gebruikt: internet, bellen en/of sms’en. Als zakelijke gebruiker ben je altijd en overal verbonden binnen Nederland en de EU, met een Internetwereld bundel voor connectiviteit buiten de EU. Ons beoordeelde nummer één mobiele netwerk zorgt voor de beste verbinding, waar je ook bent. En met de flexibiliteit van onze zakelijke Sim Only, pas je eenvoudig je bundel aan. Blijf zelfs buiten je bundel online, zij het iets langzamer, zonder extra kosten. Geen gedoe, alleen de kwaliteit en service die je verdient. Ervaar het gemak van onze zakelijke Sim Only.

Odido ZZP

1 medewerker

Odido kleinzakelijk

2-20 medewerkers

Odido grootzakelijk

20+ medewerkers

Over De Provider

Odido zakelijk bundels

Ontdek het ideale zakelijke Sim Only abonnement bij Odido Zakelijk, variërend van 2 GB tot Unlimited data. Pas maandelijks aan op basis van jouw behoeften. Met Sim Only Unlimited kun je zelfs tot 50 GB in de EU gebruiken. Of je nu kiest voor een voordelig abonnement om bereikbaar te blijven of een groter/onbeperkt abonnement voor intensief online gebruik, wij hebben de perfecte optie voor jou. Of het nu gaat om HD-video’s, videoconferenties, multitasking, of de ultieme online ervaring, Zakelijk biedt altijd een snelle en betrouwbare verbinding. Kies het abonnement dat naadloos aansluit bij jouw zakelijke wensen en ervaar de kwaliteit en flexibiliteit van Odido Zakelijk Sim Only.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

7.4+ testoordeel

Consumentenbond

Sinds 2023

Actief

8.000.000+

Actieve klanten

2000+

Medewerkers

Voordelen van zakelijk sim only

Waarom Odido?

De voordelen

Betrouwbare verbinding
Overstapservice
Makkelijk uit te breiden
Klantenkorting
In heel Europa bereikbaar
Sim only voordelen

Ervaringen met Odido zakelijk

José Smith​

KLANT

Eenvoudig te gebruiken en toch krachtig! Odido sim only Zakelijk biedt een gebruiksvriendelijke ervaring zonder in te boeten aan functionaliteit. Het is een essentieel hulpmiddel geworden voor onze dagelijkse zakelijke activiteiten.

Pamela Duncan​

KLANT​

We waarderen de flexibiliteit van Odido Zakelijk. Het past zich moeiteloos aan aan de veranderende behoeften van ons bedrijf en biedt de aanpassingsmogelijkheden die nodig zijn om succesvol te opereren in een dynamische zakelijke omgeving.

Steve Tavoli

KLANT​

Odido heeft onze verwachtingen overtroffen met hun uitstekende service en toewijding aan klanttevredenheid. Een betrouwbare partner voor al onze zakelijke behoeften!

Vragen over Odido sim only zakelijk?

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven