Sim only maandelijks opzegbaar vergelijken

sim only maandelijks opzegbaarWil je niet vast zitten aan een lang contract? Dan biedt een goedkoop maandelijks opzegbaar sim only abonnement de uitkomst! De providers Ben, TELE2, Simyo, Budget Mobiel, Youfone, Lebara, KPN en Hollandsnieuwe bieden sim only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Hieronder kun je sim only abonnementen vergelijken die per maand op te zeggen zijn vergelijken. Bekijk de prijzen per maand en klik op ‘Bekijken’ om meer informatie te bekijken. Een maandelijks opzegbaar abonnement biedt jou de flexibiliteit om te wisselen van provider. Zo kun je eenvoudig overstappen naar een provider die op dat moment een goede actie heeft. Zo heb je altijd de goedkoopste Sim Only.

Goedkoopste maandelijks opzegbare sim only


Jaarcontract versus sim only maandelijks opzegbaar

In veel gevallen is het kiezen voor een abonnement van 12 maanden (1 jaar) of 24 maanden (2 jaar) goedkoper dan een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Het nadeel hiervan is dat je aan de provider vast zit. Mocht er toch iets tegenvallen of mocht er toch een scherpe actie bij een concurrent zijn, dan kun je niet weg. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de leeftijd van je telefoon. Als je een hele oude smartphone hebt en je kan geen nieuw los toestel kopen, dan heb je niks aan de sim only. Je kunt dan wel een abonnement nemen met toestel, maar je blijft dan ook nog je sim only betalen. Wil je een actueel overzicht van wat de goedkoopste maandprijzen zijn, bekijk dan de pagina vergelijken daarop staan de abonnementen gesorteerd op prijs. Hierin zijn alle abonnementsvormen meegenomen.

Maandelijks opzeggen

Sim only vergelijken op basis van contractperiode kan erg verstandig zijn. Als je niet definitief gebonden wilt zijn aan een provider kies dan voor een sim only die per maand opzegbaar is. Zo kun je na elke maand bekijken of je wilt opzeggen op niet. Bevalt het sim only abonnement goed? Dan laat je automatisch de volgende maand ingaan. Wil je toch liever opzeggen? Dan geef je dit door en kun je binnen de kortste keren gebruik maken van een andere sim only aanbieding. Met een maandelijks opzegbaar sim only abonnement kun je alle kanten uit en zit je nergens aan vast!

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo