Sim only met nummerbehoud

Nummerbehoud

sim only NummerbehoudWil je je telefoonnummer behouden? Dan kun je een sim only met nummerbehoud bestellen. Dit doe je door tijdens het bestellen van je abonnement aan te vinken dat je kiest voor nummerbehoud. De nieuwe provider zorgt er vervolgens voor dat je nummer wordt overgezet.

Let op: zeg niet zelf je oude sim only abonnement op, want dan kan het zijn dat de nieuwe provider niet meer op tijd je nummer kan behouden. Na het opzeggen van je abonnement komt namelijk het nummer te vervallen. De nieuwe provider zal na je bestelling ervoor zorgen dat je oude abonnement wordt opgezegd.

Zeg je sim only abonnement niet op, bestel een nieuwe abonnement en geef aan dat je je nummer wilt behouden. Zo hoef je niet al je contacten door te geven wat je nieuwe nummer is. Makkelijk toch?

Kost sim only nummerbehoud geld?

Vroeger kon het zijn dat je een klein bedrag betaalde voor het meenemen van je oude nummer. Tegenwoordig doen haast alle providers dit gratis. Dus ook bij providers als; Simpel, Odido, KPN, BEN etcetera.

Nummerbehoud is eenvoudig en gratis

Providers willen graag dat je klant bij ze wordt. Daarom doen ze er alles aan om nummerbehoud zo eenvoudig als mogelijk voor jou te maken. Ze rekenen geen kosten en zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Het enige wat je hoeft te doen is dus aan te geven dat je gebruik wenst te maken van nummerbehoud!

Prepaid nummer naar sim only met nummerbehoud

Heb je een telefoonnummer van een prepaid simkaart? Ook deze kun je behouden wanneer je een sim only abonnement gaat bestellen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het tegoed niet meegenomen kan worden. Dus je kunt het beste het tegoed zoveel als mogelijk op maken. Daarnaast kan het 5 tot 10 dagen duren voordat het nummer overgezet is op je sim only.

Abonnementen met nummerbehoud

Nu je weet dat je je eenvoudig je oude nummer kunt behouden, is het een kwestie van sim only abonnementen vergelijken. Op onze website vind je eenvoudig welke abonnement het goedkoopst is. Daarnaast zie je altijd welke sim only aanbiedingen er momenteel zijn.

Sim Only Aanbiedingen

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven