Sim only alleen bellen


Bekijk verschillende abonnementen van diverse providers die specifiek zijn gericht op bellen en SMS’en. Hierdoor kun je gemakkelijk het meest voordelige sim-only abonnement vinden dat aan jouw behoeften voldoet. Als je niet per se onbeperkt wilt bellen maar wel een sim-only wilt waarmee je alleen kunt bellen, kun je hieronder de providers vergelijken waarbij minimaal 200 belminuten in het abonnement zijn opgenomen. Als je meer wilt kunnen bellen per maand, schuif dan de balk omhoog naar het gewenste aantal minuten. Je kunt vervolgens direct het meest voordelige sim-only abonnement bekijken waarbij de focus ligt op de hoeveelheid belminuten.

Over De Provider

Sim only bundels


Diverse aanbieders hebben betaalbare abonnementen met alleen bellen. Onze vergelijkingen bevat abonnementen van Simpel, Simyo, Youfone, Ben, Lebara, Odido, KPN, Vodafone en Budget mobiel, zodat je eenvoudig het meest voordelige sim-only abonnement met alleen bellen kunt vinden. Je hebt de optie om alleen voor alleen bellen te kiezen of dit te combineren met mobiel internet. De kosten van het goedkoopste abonnement variëren afhankelijk van je voorkeuren. In de vergelijkingstool kun je aangeven hoeveel MB aan mobiel internet je nodig hebt.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Stap 1

Vergelijk prijzen

Stap 2

Kies een sim only

Stap 3

Bestel online

Stap 4

Profiteer direct

Waarom kiezen voor een Sim Only met alleen bellen?

Waarom Sim Only alleen bellen

De voordelen

Je betaalt niet voor mobiele data
Voordelig en goedkoop
Goedkoper dan prepaid
Maandelijks nieuwe belminuten
Eventueel onbeperkt bellen
Sim only voordelen

Ervaringen met Sim Only alleen bellen

José Smith​

KLANT

Ik ben nu al een paar jaar klant bij simonlygoedkoop.nl en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun diensten. De klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam, en de prijs-kwaliteitsverhouding van de sim only abonnementen is uitstekend. Ik ben ook erg blij met de flexibiliteit van de bundels, die ik gemakkelijk aan mijn veranderende behoeften kan aanpassen. Kortom, een zeer tevreden klant hier!

Pamela Duncan​

KLANT​

Ik ben aangenaam verrast door de diensten van Simonlygoedkoop.nl! De website is duidelijk gestructureerd en heeft me vlot geholpen bij het vinden van de beste en meest voordelige sim only-deal. De flexibele contractopties boden mij de vrijheid om mijn abonnement naar wens aan te passen.

Steve Tavoli

KLANT​

Ik ben onlangs overgestapt naar een sim only abonnement via simonlygoedkoop.nl en ik moet zeggen dat het proces ongelooflijk soepel is verlopen. De overstap was snel geregeld en mijn nieuwe simkaart werd snel geleverd. Daarnaast ben ik ook erg onder de indruk van de dekking – ik heb nog nooit problemen gehad met mijn verbinding, of ik nu thuis, op het werk of onderweg ben. Ik zou simonlygoedkoop.nl zeker aanbevelen aan anderen.

Vragen over sim only alleen bellen?

Veelgestelde vragen

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven