POPULAIR

Sim Only zonder aansluitkosten

Sim only zonder aansluitkostenWil je besparen of je sim only abonnement? Maak dan gebruik van sim only aanbiedingen waarbij je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Wanneer je een sim only zonder aansluitkosten neemt, dan bespaar je minimaal € 15,-. Bekijk hieronder de lopende acties van dit moment en vergelijk direct.


Youfone geen aansluitkosten deal!

Youfone geen aansluitkosten

Youfone heeft nu een goede deal zonder aansluitkosten. Kies bijvoorbeeld voor 10 GB én 120 minuten bellen voor slechts € 10,- per maand!

YOUFONE SIM ONLY

Simyo beweegt met je mee: Geen aansluitkosten!

Simyo zonder aansluitkosten

Simyo maakt het je makkelijk en beweegt met je mee. Bestel een sim only en bespaar € 14,99 op de aansluitkosten! Daarnaast krijg je maar liefst elke maand € 2,- korting op de 15 GB bundel. Dat geldt op zowel het maand- als het jaarabonnement. Maandelijks je bundel aanpassen en als beste getest door de consumentenbond. Profiteer direct van de aanbieding!

SIMYO SIM ONLY

Lebara winterdeal zonder aansluitkosten

Bestel nu een Lebara sim only en je bespaart € 15,- op de aansluitkosten.

LEBARA SIM ONLY

TELE2 sim only zonder aansluitkosten

Betaal tijdelijk geen aansluitkosten voor het bestellen van een TELE2 sim only! Hiermee bespaar je € 20,-. Bestellen? Bekijk direct de prijzen van een TELE2 sim only.

TELE2 SIM ONLY

BEN zonder aansluitkosten (voor studenten)

BEN sim only geen aansluitkosten

Bestel nu als student zijnde een BEN sim only abonnement en je BEN’t goedkoop uit! Je betaalt namelijk GEEN AANSLUITKOSTEN t.w.v. € 20,- En dan krijg je ook nog eens EXTRA MB’s!

BEN SIM ONLY

Eenmalige kosten per provider

De verschillen tussen de aansluitkosten en eenmalige kosten verschillen per provider. Wanneer je het goedkoopste abonnement zoekt is het belangrijk om te weten wat deze kosten zijn. In het overzicht hieronder kun je zien wat er normaal gesproken gerekend wordt (zonder acties). En wil je geen aansluitkosten betalen? Dan kun je de lopende acties hierboven bekijken.

PROVIDER AANSLUIT
KOSTEN
MEER INFO
Lebara € 15,- Bekijk
Budget Mobiel € 15,- Bekijk
Simyo € 14,99 Bekijk
Youfone € 20,- Bekijk
BEN € 20,- Bekijk
Hollandsnieuwe € 20,- Bekijk
Tele2 € 20,- Bekijk
Simpel € 20,- Bekijk
KPN € 25,- Bekijk
Vodafone € 25,- Bekijk
T-mobile € 25,- Bekijk

Laatst bijgewerkt op: 14-1-2021

Waarom betaal je voor een sim only aansluitkosten?

Eenmalige kosten worden gerekend voor het afsluiten van je nieuwe abonnement. Deze kosten zijn nodig voor de administratieve handelingen zoals bijvoorbeeld het overzetten van je oude nummer (nummerbehoud) en voor het gereed maken en opsturen van de simkaart. Bij de ene provider heet het aansluitkosten bij de andere activatiekosten en weer een ander spreekt over eenmalige kosten. Deze kosten betaal je niet wanneer je een sim only verlengt. Er zijn geregeld acties voor het binnenhalen van nieuwe klanten waarbij je een sim only zonder aansluitkosten kunt bestellen.

Betaal ik dit ook bij verlengen?

Wanneer je je contract verlengt, hoef je sowieso geen activatiekosten te betalen. Ben je tevreden over je huidige sim only provider? Dan zou je dus je abonnement kunnen verlengen. Ben je niet helemaal tevreden over je abonnement, de service, de prijs of de grootte van je bundel? Dan is het de moeite waard om te gaan vergelijken. Je betaalt dan mogelijk wel de aansluitkosten, maar wanneer je een goedkoper sim only abonnement kunt afsluiten dan haal je dat er al snel weer uit. Vergelijk sim only abonnementen.

Maak gebruik van acties!

Een sim only zonder aansluitkosten bestellen kan alleen wanneer je gebruik maakt van een lopende actie. Sla deze pagina op in je favorieten en blijf up-to-date met betrekking tot de nieuwste acties om zo te besparen op de eenmalige kosten. Bekijk de actuele acties.

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

20 − zeven =

Simonlygoedkoop.nl