POPULAIR

Sim Only zonder aansluitkosten acties

Sim only zonder aansluitkostenWil je besparen of je sim only abonnement? Maak dan gebruik van sim only aanbiedingen waarbij je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Wanneer je een sim only zonder aansluitkosten neemt, dan bespaar je minimaal € 15,-. Bekijk hieronder de lopende acties van dit moment en vergelijk direct.


BEN prijsbewust weken van start gegaan

De BEN prijsbewust weken zijn van start gegaan. Dat betekent dat nu tijdelijk alle abonnementen zonder aansluitkosten zijn te bestellen. Dus ook de BEN sim only abonnementen. Zo bespaar je maar liefst € 20,- op de eenmalige kosten.

BEN SIM ONLY

Daarnaast kun je ook kiezen voor een BEN smartphone inclusief abonnement. Ook hierbij betaal je geen aansluitkosten. Bekijk alle toestellen of profiteer van nog meer korting door te kiezen voor:

Youfone geen aansluitkosten

Youfone geen aansluitkosten deal!

Youfone heeft nu een goede deal zonder aansluitkosten. Kies bijvoorbeeld voor 10 GB én 120 minuten bellen voor slechts € 10,- per maand!

YOUFONE SIM ONLY

Hollandsnieuwe aansluitkosten smartphone simHollandsnieuwe zonder aansluitkosten

Exclusief bij Simonlygoedkoop.nl: Hollandsnieuwe actie! Bestel via ons een sim only zonder aansluitkosten, of kies voor een abonnement met telefoon. Zo kun je zonder aansluitkosten en extra korting tot wel € 92,- extra besparen op de Samsung Galaxy S20 FE smartphone of de iPhone 11 telefoon.

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
HOLLANDSNIEUWE SIM ONLY

Simyo beweegt met je mee: Geen aansluitkosten!

Simyo zonder aansluitkosten

Simyo maakt het je makkelijk en beweegt met je mee. Bestel een sim only en bespaar € 14,99 op de aansluitkosten! Daarnaast krijg je maar liefst elke maand € 2,- korting op de 15 GB bundel. Dat geldt op zowel het maand- als het jaarabonnement. Maandelijks je bundel aanpassen en als beste getest door de consumentenbond. Profiteer direct van de aanbieding!

SIMYO SIM ONLY

Lebara lente deal zonder aansluitkosten

Bestel nu een Lebara sim only en je bespaart € 15,- op de aansluitkosten. Flexibel en voordelig abonnement. Kies je een Lebara abonnement voor je telefoon, dan kun je profiteren van het stabiele en krachtige netwerk van KPN. Daarnaast kun je gratis nummerbehoud aanvragen tijdens je bestelling. Lebara is vooral ook een goedkope keuze wanneer je naar landen buiten de EU wilt bellen.

LEBARA SIM ONLY

BEN zonder aansluitkosten (voor studenten)

BEN sim only geen aansluitkosten

Bestel nu als student zijnde een BEN sim only abonnement en je BEN’t goedkoop uit! Je betaalt namelijk GEEN AANSLUITKOSTEN t.w.v. € 20,- En dan krijg je ook nog eens EXTRA MB’s!

BEN SIM ONLY

Eenmalige kosten per provider

De verschillen tussen de aansluitkosten en eenmalige kosten verschillen per provider. Wanneer je het goedkoopste abonnement zoekt is het belangrijk om te weten wat deze kosten zijn. In het overzicht hieronder kun je zien wat er normaal gesproken gerekend wordt (zonder acties). En wil je geen aansluitkosten betalen? Dan kun je de lopende acties hierboven bekijken.

PROVIDER AANSLUIT
KOSTEN
MEER INFO
Lebara € 15,- Bekijk
Budget Mobiel € 15,- Bekijk
Simyo € 14,99 Bekijk
Youfone € 20,- Bekijk
BEN € 20,- Bekijk
Hollandsnieuwe € 20,- Bekijk
Tele2 € 20,- Bekijk
Simpel € 20,- Bekijk
KPN € 25,- Bekijk
Vodafone € 25,- Bekijk
T-mobile € 25,- Bekijk

Laatst bijgewerkt op: 15-3-2021

Waarom betaal je voor een sim only aansluitkosten?

Eenmalige kosten worden gerekend voor het afsluiten van je nieuwe abonnement. Deze kosten zijn nodig voor de administratieve handelingen zoals bijvoorbeeld het overzetten van je oude nummer (nummerbehoud) en voor het gereed maken en opsturen van de simkaart. Bij de ene provider heet het aansluitkosten bij de andere activatiekosten en weer een ander spreekt over eenmalige kosten. Deze kosten betaal je niet wanneer je een sim only verlengt. Er zijn geregeld acties voor het binnenhalen van nieuwe klanten waarbij je een sim only zonder aansluitkosten kunt bestellen.

Betaal ik dit ook bij verlengen?

Wanneer je je contract verlengt, hoef je sowieso geen activatiekosten te betalen. Ben je tevreden over je huidige sim only provider? Dan zou je dus je abonnement kunnen verlengen. Ben je niet helemaal tevreden over je abonnement, de service, de prijs of de grootte van je bundel? Dan is het de moeite waard om te gaan vergelijken. Je betaalt dan mogelijk wel de aansluitkosten, maar wanneer je een goedkoper sim only abonnement kunt afsluiten dan haal je dat er al snel weer uit. Vergelijk sim only abonnementen.

Maak gebruik van acties!

Een sim only zonder aansluitkosten bestellen kan alleen wanneer je gebruik maakt van een lopende actie. Sla deze pagina op in je favorieten en blijf up-to-date met betrekking tot de nieuwste acties om zo te besparen op de eenmalige kosten. Bekijk de actuele acties.

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

zes + vijf =

Sim Only Goedkoop