POPULAIR

Sim Only zonder aansluitkosten

Sim only zonder aansluitkostenVoor het afsluiten van een nieuw sim only abonnement worden er aansluitkosten in rekening gebracht. Soms zijn er acties waarbij je deze tijdelijk niet hoeft te betalen. De kosten van de eerste factuur zijn dan een stuk lager. Heb je al een mobiel, maar nog geen sim only? Bekijk dan direct de providers waarbij je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Zonder aansluitkosten bespaar je 15 tot 25 euro.

Welke providers hebben een sim only zonder aansluitkosten?

Er zijn veel providers die regelmatig stunten met acties om een sim only abonnement zonder aansluitkosten te bestellen. Denk aan providers als Ben, Youfone, Simyo, T-Mobile, Vodafone en Hollandsnieuwe. Bij deze providers betaal je geen aansluitkosten:

Provider Actie
SIMPEL Simpel zonder aansluitkosten!

Bekijken

T-MOBILE GO GO GO deals geen aansluitkosten!

Bekijken

TELE2 Geen aansluitkosten tijdens dit wil ik weken!

Bekijken

KPN Snelpakkers deal zonder activatiekosten

Bekijken

Vodafone Runners deal zonder activatiekosten

Bekijken

BEN Tijdelijk zonder activatiekosten

Bekijken

Hollandsnieuwe Bespaar € 20,- op de aansluitkosten!

Bekijken

Simyo Scherpe deal en geen activatiekosten

Bekijken

Youfone Tijdelijk geen aansluitkosten!

Bekijken

Lebara Geen aansluitkosten + extra korting

Bekijken

BEN (studenten) Geen aansluitkosten voor studenten

Bekijken

Goedkoopste sim only qua aansluitkosten

De verschillen tussen de aansluitkosten en eenmalige kosten verschillen per provider. Wanneer je het goedkoopste abonnement zoekt is het belangrijk om te weten wat deze kosten zijn. In het overzicht hieronder kun je zien wat er normaal gesproken gerekend wordt (zonder acties). En wil je geen aansluitkosten betalen? Dan kun je de lopende acties hierboven bekijken.

PROVIDER AANSLUIT
KOSTEN
MEER INFO
Youfone € 14,95 Bekijk
Budget Mobiel € 15,- Bekijk
Simyo € 14,99 Bekijk
Lebara € 15,- Bekijk
Hollandsnieuwe € 20,- Bekijk
Tele2 € 20,- Bekijk
Simpel € 20,- Bekijk
KPN € 25,- Bekijk
T-mobile € 25,- Bekijk

Laatst bijgewerkt op: 30-1-2023

Waarom betaal je voor een sim only aansluitkosten?

Eenmalige kosten worden gerekend voor het afsluiten van je nieuwe abonnement. Deze kosten zijn nodig voor de administratieve handelingen zoals bijvoorbeeld het overzetten van je oude nummer (nummerbehoud) en voor het gereed maken en opsturen van de simkaart. Bij de ene provider heet het aansluitkosten bij de andere activatiekosten en weer een ander spreekt over eenmalige kosten.

Deze kosten betaal je niet wanneer je een sim only verlengt. Er zijn geregeld acties voor het binnenhalen van nieuwe klanten waarbij je een sim only zonder aansluitkosten kunt bestellen.

Een beter abonnement zonder aansluitkosten

Ben je niet helemaal tevreden over je abonnement, de service, de prijs of de grootte van je bundel? Dan is het de moeite waard om te gaan vergelijken. Als je mobiele internet niet snel genoeg is, kun je kijken naar een 5G sim only abonnement. Als je de internetsnelheid niet zo belangrijk vindt, dan ben je voordeliger uit met een goedkoop 4G abonnement. Wil je besparen en een goedkoper sim only abonnement nemen? Bekijk dan ook eens de Simpel sim only deals.

Een nieuwe sim only of toch verlengen?

Wanneer je je contract verlengt, hoef je sowieso geen activatiekosten te betalen. Ben je tevreden over je huidige sim only provider? Dan zou je dus je abonnement kunnen verlengen.

Maak gebruik van acties!

Een sim only zonder aansluitkosten bestellen kan alleen wanneer je gebruik maakt van een lopende actie. Sla deze pagina op in je favorieten en blijf up-to-date met betrekking tot de nieuwste acties om zo te besparen op de eenmalige kosten. Bekijk de actuele acties.

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo