POPULAIR

Sim Only zonder aansluitkosten

Youfone logoYoufone sim only zonder aansluitkosten

En ook nog eens met dubbele data!

Bestel nu een Youfone sim only zonder aansluitkosten en bespaar € 15,-. Daarnaast geldt de dubbele data actie ook nog. Bestel je bijvoorbeeld 2 GB mobiel internet, dan wordt dat blijvend verdubbeld naar 4 GB per maand. Bekijk de Youfone actie.

ben geen aansluitkosten

BEN Sim Only geen eenmalige kosten voor studenten

Ben je een student? Dan kun je profiteren van kortingen bij BEN. Zo bespaar je € 20,- aan aansluitkosten. BEN jij op zoek naar een goede en goedkope Sim Only? Maak dan nu gebruik van deze studentenactie.

Ben Studentendeal

Sim Only aansluitkosten per provider

De verschillen tussen de aansluitkosten en eenmalige kosten verschillen per provider. Wanneer je de goedkoopste sim only zoekt is het belangrijk om te weten wat de aansluitkosten zijn. In het overzicht hieronder kun je zien wat er normaal gesproken gerekend wordt (zonder acties).

PROVIDER AANSLUIT
KOSTEN
MEER INFO
Youfone € 15 Bekijk
Simyo € 14,99 Bekijk
BEN € 20,- Bekijk
Hollandsnieuwe € 20,- Bekijk
Tele2 € 20,- Bekijk
Simpel € 20,- Bekijk
KPN € 25,- Bekijk
Vodafone € 25,- Bekijk
T-mobile € 25,- Bekijk

Laatst bijgewerkt op: 21-03-2020

Wat zijn aansluitkosten?

Aansluitkosten zijn kosten die worden gerekend voor het afsluiten van je nieuwe sim only abonnement. Het zijn eenmalige kosten die nodig zijn voor de administratieve handelingen zoals bijvoorbeeld het overzetten van je oude nummer (nummerbehoud) en voor het gereed maken en opsturen van de simkaart. Bij de ene provider heet het aansluitkosten bij de andere activatiekosten en weer een ander spreekt over eenmalige kosten. Deze kosten betaal je niet wanneer je een sim only verlengt. Er zijn geregeld acties voor het binnenhalen van nieuwe klanten waarbij je een abonnement zonder aansluitkosten kunt bestellen.

Kan ik verlengen zonder aansluitkosten?

Ben je tevreden over je huidige sim only provider? Dan kun je ervoor kiezen om te verlengen zonder aansluitkosten. Ben je niet helemaal tevreden over je abonnement, de service, de prijs of de grootte van je bundel? Dan is het de moeite waard om te gaan vergelijken. Je betaalt dan mogelijk wel aansluitkosten, maar wanneer je een goedkoper sim only abonnement kunt afsluiten dan haal je dat er al snel weer uit. Vergelijk sim only abonnementen.

Hoe betaal ik geen aansluitkosten?

Geen aansluitkosten betalen kan alleen wanneer je gebruik maakt van een lopende sim only actie. Sla deze pagina op in je favorieten en blijf up-to-date met betrekking tot de nieuwste acties om zo te besparen op de eenmalige kosten. Bekijk de actuele acties.

Geef je reactie op deze pagina

Plaats een reactie

vijftien + 5 =