POPULAIR

Sim Only zonder aansluitkosten

Sim only zonder aansluitkostenVoor het afsluiten van een nieuw sim only abonnement worden er aansluitkosten in rekening gebracht. Soms zijn er acties waarbij je deze tijdelijk niet hoeft te betalen. De kosten van de eerste factuur zijn dan een stuk lager. Heb je al een mobiel, maar nog geen sim only? Bekijk dan direct de providers waarbij je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Zo kun je al snel € 15 tot € 25 besparen.

Geen aansluitkosten bij deze providers

Bekijk hieronder de lopende acties van dit moment waarbij je geen aansluitkosten betaalt, zodat de eenmalige kosten op de eerste factuur niet hoger uitvallen.

Provider Actie
T-Mobile GO GO GO Deals bespaar € 25,-

Bekijken

Vodafone Runners deals korting + geen aansluitkosten

Bekijken

Youfone Tijdelijk zonder aansluitkosten, bespaar € 9,99

Bekijken

Hollandsnieuwe Via Simonlygoedkoop.nl zonder aansluitkosten

Bekijken

Lebara Geen aansluitkosten + 3 mnd 50% korting

Bekijken

BEN Geen aansluitkosten en extra gratis mb’s

Bekijken
BEN (studenten) Geen aansluitkosten voor studenten

Bekijken

T-Mobile Go Go Go Deals

Youfone zonder aansluitkostenDe T-Mobile Go Go Go deals zijn van start gegaan. De sim only en smartphone abonnementen zijn nu extra voordelig. Daarnaast bespaar je met deze aanbieding op de € 25,- aansluitkosten. Shop nu de deals en bestel direct jouw nieuwe abonnement!

T-MOBILE AANBIEDINGEN

Vodafone runners deals!

Youfone zonder aansluitkostenDe Vodafone Runners deals zijn van start gegaan. Bestel een sim only of smartphone met abonnement met mooie kortingen. Daarnaast bespaar je met deze aanbieding op de € 25,- aansluitkosten. Bekijk direct de beste Vodafone aanbiedingen, voordat de actie verlopen is.

VODAFONE AANBIEDINGEN

Youfone sim only zonder aansluitkosten!

Youfone zonder aansluitkostenOp dit moment kun je tijdelijk een Youfone sim only bestellen zonder de € 9,99 aansluitkosten te betalen. Youfone heeft nu de slimme keuze deals. Wees er snel bij en maak gebruik van het premium KPN netwerk via Youfone.

YOUFONE SIM ONLY

Hollandsnieuwe via simonlygoedkoop.nl zonder aansluitkosten!

Hollandsnieuwe geen aansluitkostenExclusieve sim only aanbieding met Hollandsnieuwe. Hollandsnieuwe heeft in samenwerking met Simonlygoedkoop.nl een prachtige actie. Je betaalt geen aansluitkosten als je een abonnement afsluit bij Hollandsnieuwe. Hiermee bespaar je maar liefst €20,-. Bestel direct jouw nieuwe sim only!

HOLLANDSNIEUWE SIM ONLY

Lebara logoLebara deal zonder aansluitkosten

Bestel nu een Lebara sim only en je bespaart € 15,- op de aansluitkosten. Flexibel en voordelig abonnement. Kies je een Lebara abonnement voor je telefoon, dan kun je profiteren van het stabiele en krachtige netwerk van KPN. Daarnaast kun je gratis nummerbehoud aanvragen tijdens je bestelling. Lebara is vooral ook een goedkope keuze wanneer je naar landen buiten de EU wilt bellen.

LEBARA SIM ONLY

BEN zonder aansluitkosten

BEN sim only geen aansluitkosten

Bestel nu een BEN sim only abonnement en betaal GEEN AANSLUITKOSTEN t.w.v. € 20,-. Daarnaast krijg je tijdelijk gratis EXTRA MB’s bij je internetbundel!

BEN SIM ONLY

BEN zonder aansluitkosten (voor studenten)

BEN sim only geen aansluitkosten

Bestel nu als student zijnde een BEN sim only abonnement en je BEN’t goedkoop uit! Je betaalt namelijk GEEN AANSLUITKOSTEN t.w.v. € 20,- En dan krijg je ook nog eens EXTRA MB’s!

BEN SIM ONLY

Eenmalige kosten per provider

De verschillen tussen de aansluitkosten en eenmalige kosten verschillen per provider. Wanneer je het goedkoopste abonnement zoekt is het belangrijk om te weten wat deze kosten zijn. In het overzicht hieronder kun je zien wat er normaal gesproken gerekend wordt (zonder acties). En wil je geen aansluitkosten betalen? Dan kun je de lopende acties hierboven bekijken.

PROVIDER AANSLUIT
KOSTEN
MEER INFO
Youfone € 9,99 Bekijk
Budget Mobiel € 15,- Bekijk
Simyo € 14,99 Bekijk
Lebara € 15,- Bekijk
Hollandsnieuwe € 20,- Bekijk
Tele2 € 20,- Bekijk
Simpel € 20,- Bekijk
KPN € 25,- Bekijk
Vodafone € 25,- Bekijk
T-mobile € 25,- Bekijk

Laatst bijgewerkt op: 08-04-2022

Waarom betaal je voor een sim only aansluitkosten?

Eenmalige kosten worden gerekend voor het afsluiten van je nieuwe abonnement. Deze kosten zijn nodig voor de administratieve handelingen zoals bijvoorbeeld het overzetten van je oude nummer (nummerbehoud) en voor het gereed maken en opsturen van de simkaart. Bij de ene provider heet het aansluitkosten bij de andere activatiekosten en weer een ander spreekt over eenmalige kosten. Deze kosten betaal je niet wanneer je een sim only verlengt. Er zijn geregeld acties voor het binnenhalen van nieuwe klanten waarbij je een sim only zonder aansluitkosten kunt bestellen.

Betaal ik dit ook bij verlengen?

Wanneer je je contract verlengt, hoef je sowieso geen activatiekosten te betalen. Ben je tevreden over je huidige sim only provider? Dan zou je dus je abonnement kunnen verlengen. Ben je niet helemaal tevreden over je abonnement, de service, de prijs of de grootte van je bundel? Dan is het de moeite waard om te gaan vergelijken. Je betaalt dan mogelijk wel de aansluitkosten, maar wanneer je een goedkoper sim only abonnement kunt afsluiten dan haal je dat er al snel weer uit. Vergelijk sim only abonnementen.

Maak gebruik van acties!

Een sim only zonder aansluitkosten bestellen kan alleen wanneer je gebruik maakt van een lopende actie. Sla deze pagina op in je favorieten en blijf up-to-date met betrekking tot de nieuwste acties om zo te besparen op de eenmalige kosten. Bekijk de actuele acties.

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

vijf × 2 =

Sim Only Goedkoop