POPULAIR

Sim Only zonder aansluitkosten

Sim only zonder aansluitkostenVoor het afsluiten van een nieuw sim only abonnement worden er aansluitkosten in rekening gebracht. Soms zijn er acties waarbij je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Bekijk hieronder direct bij welke providers je op dit moment een sim only zonder aansluitkosten kunt afsluiten. Zo kun je al snel € 15 tot € 25 besparen.

Geen aansluitkosten bij deze providers

Bekijk hieronder de lopende acties van dit moment waarbij je geen aansluitkosten betaalt, zodat de eenmalige kosten op de eerste factuur niet hoger uitvallen.

Provider Actie
Youfone Geen aansluitkosten + eurodeals actie

Bekijken

Simyo Simyo deal zonder aansluitkosten

Bekijken

Lebara Lebara zonder aansluitkosten

Bekijken

BEN Geen aansluitkosten & korting op 2 bundels

Bekijken

BEN (studenten) Geen aansluitkosten voor studenten

Bekijken

Youfone eurodeals én tijdelijk geen aansluitkosten

Youfone geen aansluitkostenDe Youfone eurodeals actie die liep al. Daar is nu bovenop gekomen dat je tijdelijk ook nog eens kunt bestellen zonder aansluitkosten. Bespaar dus nu € 20,- én betaal de eerste zes maanden slechts 1 Euro per maand!

YOUFONE SIM ONLY

Simyo back to school/work deals!

SimyoSimyo maakt het je makkelijk en beweegt met je mee. Bestel een sim only en bespaar € 14,99 op de aansluitkosten! Daarnaast profiteer je van gratis extra GB’s als je kiest voor 6 GB of 15 GB bundel. Dat geldt op zowel het maand- als het jaarabonnement. Maandelijks je bundel aanpassen en als beste getest door de consumentenbond. Profiteer direct van de aanbieding!

SIMYO SIM ONLY

Lebara logoLebara deal zonder aansluitkosten

Bestel nu een Lebara sim only en je bespaart € 15,- op de aansluitkosten. Flexibel en voordelig abonnement. Kies je een Lebara abonnement voor je telefoon, dan kun je profiteren van het stabiele en krachtige netwerk van KPN. Daarnaast kun je gratis nummerbehoud aanvragen tijdens je bestelling. Lebara is vooral ook een goedkope keuze wanneer je naar landen buiten de EU wilt bellen.

LEBARA SIM ONLY

BEN sim only zonder aansluitkosten

BEN provider

Tijdens de BEN prijsbewust weken betaal je tijdelijk GEEN AANSLUITKOSTEN t.w.v. € 20,-. Daarnaast profiteer je van gratis extra MB’s én korting op de 8000 MB en 10000 MB bundel!

BEN SIM ONLY

BEN zonder aansluitkosten (voor studenten)

BEN sim only geen aansluitkosten

Bestel nu als student zijnde een BEN sim only abonnement en je BEN’t goedkoop uit! Je betaalt namelijk GEEN AANSLUITKOSTEN t.w.v. € 20,- En dan krijg je ook nog eens EXTRA MB’s!

BEN SIM ONLY

Eenmalige kosten per provider

De verschillen tussen de aansluitkosten en eenmalige kosten verschillen per provider. Wanneer je het goedkoopste abonnement zoekt is het belangrijk om te weten wat deze kosten zijn. In het overzicht hieronder kun je zien wat er normaal gesproken gerekend wordt (zonder acties). En wil je geen aansluitkosten betalen? Dan kun je de lopende acties hierboven bekijken.

PROVIDER AANSLUIT
KOSTEN
MEER INFO
Lebara € 15,- Bekijk
Budget Mobiel € 15,- Bekijk
Simyo € 14,99 Bekijk
Youfone € 20,- Bekijk
BEN € 20,- Bekijk
Hollandsnieuwe € 20,- Bekijk
Tele2 € 20,- Bekijk
Simpel € 20,- Bekijk
KPN € 25,- Bekijk
Vodafone € 25,- Bekijk
T-mobile € 25,- Bekijk

Laatst bijgewerkt op: 16-8-2021

Waarom betaal je voor een sim only aansluitkosten?

Eenmalige kosten worden gerekend voor het afsluiten van je nieuwe abonnement. Deze kosten zijn nodig voor de administratieve handelingen zoals bijvoorbeeld het overzetten van je oude nummer (nummerbehoud) en voor het gereed maken en opsturen van de simkaart. Bij de ene provider heet het aansluitkosten bij de andere activatiekosten en weer een ander spreekt over eenmalige kosten. Deze kosten betaal je niet wanneer je een sim only verlengt. Er zijn geregeld acties voor het binnenhalen van nieuwe klanten waarbij je een sim only zonder aansluitkosten kunt bestellen.

Betaal ik dit ook bij verlengen?

Wanneer je je contract verlengt, hoef je sowieso geen activatiekosten te betalen. Ben je tevreden over je huidige sim only provider? Dan zou je dus je abonnement kunnen verlengen. Ben je niet helemaal tevreden over je abonnement, de service, de prijs of de grootte van je bundel? Dan is het de moeite waard om te gaan vergelijken. Je betaalt dan mogelijk wel de aansluitkosten, maar wanneer je een goedkoper sim only abonnement kunt afsluiten dan haal je dat er al snel weer uit. Vergelijk sim only abonnementen.

Maak gebruik van acties!

Een sim only zonder aansluitkosten bestellen kan alleen wanneer je gebruik maakt van een lopende actie. Sla deze pagina op in je favorieten en blijf up-to-date met betrekking tot de nieuwste acties om zo te besparen op de eenmalige kosten. Bekijk de actuele acties.

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

drie + 14 =

Sim Only Goedkoop