5G sim only | Snel internet via het 5G netwerk!

Met een 5G sim only abonnement kun je profiteren van beter en stabieler mobiel internet. Heb jij een smartphone die 5G ondersteunt? Dan kun je een 5G abonnement bestellen om razendsnel te internetten. Steeds meer telecomproviders bieden toegang tot het 5G netwerk en de dekking wordt steeds beter. In Nederland ligt de dekking bij de meeste providers al boven de 80%. En heb je even geen dekking, dan kun je alsnog gebruik maken van 4G. Wil jij als één van de eerste profiteren van het krachtige en stabiele 5G netwerk? Vergelijk dan hier de providers deze nieuwe vorm van data communicatie aanbieden.

5G netwerk sim only

5G sim only | Snel internet via het 5G netwerk!

Met een 5G sim only abonnement kun je profiteren van beter en stabieler mobiel internet. Heb jij een smartphone die 5G ondersteunt? Dan kun je een 5G abonnement bestellen om razendsnel te internetten. Steeds meer telecomproviders bieden toegang tot het 5G netwerk en de dekking wordt steeds beter. In Nederland ligt de dekking bij de meeste providers al boven de 80%. En heb je even geen dekking, dan kun je alsnog gebruik maken van 4G. Wil jij als één van de eerste profiteren van het krachtige en stabiele 5G netwerk? Vergelijk dan nu de providers die dit aanbieden hieronder.

Welke providers bieden 5G aan?

Simpel netwerkOp dit moment zijn er 3 providers die 5G sim only abonnementen aanbieden.
Deze providers bieden 5G aan:

TELE2

Vodafone

KPN

T-Mobile

Heb je de voorkeur van 1 provider of heb je al een alles in 1 pakket bij een van deze providers? Dan kun je doorklikken naar de provider om alle sim only abonnemten van de provider te vergelijken. Heb je geen voorkeur voor een provider, dan kun je de vergelijker hierboven gebruiken om direct het goedkoopste 5G abonnement te vinden. Staat jouw voorkeursprovider hier niet bij? Bekijk dan de providers met een 4G abonnement.

Goedkoopste 5G sim only abonnement

Op Sim Only Goedkoop vind je altijd de goedkoopste 5G sim only voor jou. Wil jij profiteren van razendsnel mobiel internet via het 5G netwerk? Vergelijk dan nu de 5G abonnementen en bestel het goedkoopste en beste abonnement. Stap je over op een 5G provider? Dan profiteer je van gratis nummerbehoud. Je kunt direct bestellen en aangeven dat je jouw nummer wilt behouden. Vervolgens wordt je nummer overgedragen naar je nieuwe provider. Vergelijk direct de 5G abonnementen op basis van de prijs per maand, aantal belminuten, MB’s en contractduur!

Mobiel abonnement zonder telefoon

In Nederland zijn er nu enkele providers waarbij je een mobiel abonnement kunt nemen dat voorzien is van 5G. Mocht je ook een telefoon nodig hebben dan kan je ook kiezen voor een mobiel abonnement inclusief 5G. Een alternatief is een losse sim only bestellen en daarbij een smartphone kopen die 5G ready is. Zo kun je dus ook profiteren van de stabiliteit en het gemak van 5G zonder dat er in jouw abonnement een mobiel zit. Dat zorgt er voor dat de kosten per maand lager worden.

De voordelen van 5G

Het netwerk maakt in de toekomst veel meer mogelijk

Er wordt wereldwijd steeds meer data gebruikt. Niet alleen door smartphones, maar ook door allerlei andere apparaten zoals, drones, slimme koelkasten, zelfrijdende auto’s en ga zo maar door. Daarnaast worden er steeds meer apparaten in- en om het huis op elkaar aangesloten. Dit zorgt ervoor dat er meer van mobiele netwerken wordt gevraagd. Sinds de komst van 5G is alles veel veiliger en stabieler geworden. Dat komt door de verbeterde dekkingsgraad en door de verhoogde snelheid. Zo kunnen ook de technologische ontwikkelingen in de toekomst zoals hoge kwaliteit videobellen, drones besturen, cloud gamen op je smartphone, augmented reality en veel meer mogelijk worden gemaakt.

Tatoeage gezet met robotarm via 5G netwerk T-Mobile

Een voorbeeld van één van de dingen die nu mogelijk zijn geworden door de komst van 5G is het volgende. Het leek eerder nog onmogelijk, maar het is gelukt. Het zetten van een tattoo op afstand. De actrice Stijn Fransen heeft een tatoeage laten zetten door een robotarm. Er was gelukkig wel een professionele tatoeëerder bij betrokken die de robotarm heeft aangestuurd. De besturing van de robotarm vereist natuurlijk een stabiele verbinding en dat is gelukt door gebruik te maken van het 5G internet van T-Mobile. Je kunt hier ook de video bekijken van hoe dit is gedaan.

Sim Only Goedkoop