5G sim only | Snel internet via het 5G netwerk!

Met een 5G sim only abonnement kun je profiteren van beter en stabieler mobiel internet. Heb jij een smartphone die 5G ondersteunt? Dan kun je een 5G abonnement bestellen om razendsnel te internetten. Steeds meer telecomproviders bieden toegang tot het 5G netwerk en de dekking wordt steeds beter. In Nederland ligt de dekking bij de meeste providers al boven de 80%. En heb je even geen dekking, dan kun je alsnog gebruik maken van 4G. Wil jij als één van de eerste profiteren van het krachtige en stabiele 5G netwerk? Vergelijk dan hier de providers deze nieuwe vorm van data communicatie aanbieden.

5G netwerk sim only

5G sim only | Snel internet via het 5G netwerk!

Met een 5G sim only abonnement kun je profiteren van beter en stabieler mobiel internet. Heb jij een smartphone die 5G ondersteunt? Dan kun je een 5G abonnement bestellen om razendsnel te internetten. Steeds meer telecomproviders bieden toegang tot het 5G netwerk en de dekking wordt steeds beter. In Nederland ligt de dekking bij de meeste providers al boven de 80%. En heb je even geen dekking, dan kun je alsnog gebruik maken van 4G. Wil jij als één van de eerste profiteren van het krachtige en stabiele 5G netwerk? Vergelijk dan nu de providers die dit aanbieden hieronder.

Welke providers bieden 5G aan?

Simpel netwerkOp dit moment zijn er 3 providers die 5G sim only abonnementen aanbieden.
Deze providers bieden 5G aan:

TELE2

Vodafone

KPN

T-Mobile

Heb je de voorkeur van 1 provider of heb je al een alles in 1 pakket bij een van deze providers? Dan kun je doorklikken naar de provider om alle sim only abonnemten van de provider te vergelijken. Heb je geen voorkeur voor een provider, dan kun je de vergelijker hierboven gebruiken om direct het goedkoopste 5G abonnement te vinden. Staat jouw voorkeursprovider hier niet bij? Bekijk dan de providers met een 4G abonnement.

Goedkoopste 5G sim only abonnement

Op Sim Only Goedkoop vind je altijd de goedkoopste 5G sim only voor jou. Wil jij profiteren van razendsnel mobiel internet via het 5G netwerk? Vergelijk dan nu de 5G abonnementen en bestel het goedkoopste en beste abonnement. Stap je over op een 5G provider? Dan profiteer je van gratis nummerbehoud. Je kunt direct bestellen en aangeven dat je jouw nummer wilt behouden. Vervolgens wordt je nummer overgedragen naar je nieuwe provider. Vergelijk direct de 5G abonnementen op basis van de prijs per maand, aantal belminuten, MB’s en contractduur!

Mobiel abonnement zonder telefoon

In Nederland zijn er nu enkele providers waarbij je een mobiel abonnement kunt nemen dat voorzien is van 5G. Mocht je ook een telefoon nodig hebben dan kan je ook kiezen voor een mobiel abonnement inclusief 5G. Een alternatief is een losse sim only bestellen en daarbij een smartphone kopen die 5G ready is. Zo kun je dus ook profiteren van de stabiliteit en het gemak van 5G zonder dat er in jouw abonnement een mobiel zit. Dat zorgt er voor dat de kosten per maand lager worden.

De voordelen van 5G

Het netwerk maakt in de toekomst veel meer mogelijk

Er wordt wereldwijd steeds meer data gebruikt. Niet alleen door smartphones, maar ook door allerlei andere apparaten zoals, drones, slimme koelkasten, zelfrijdende auto’s en ga zo maar door. Daarnaast worden er steeds meer apparaten in- en om het huis op elkaar aangesloten. Dit zorgt ervoor dat er meer van mobiele netwerken wordt gevraagd. Sinds de komst van 5G is alles veel veiliger en stabieler geworden. Dat komt door de verbeterde dekkingsgraad en door de verhoogde snelheid. Zo kunnen ook de technologische ontwikkelingen in de toekomst zoals hoge kwaliteit videobellen, drones besturen, cloud gamen op je smartphone, augmented reality en veel meer mogelijk worden gemaakt.

Tatoeage gezet met robotarm via 5G netwerk T-Mobile

Een voorbeeld van één van de dingen die nu mogelijk zijn geworden door de komst van 5G is het volgende. Het leek eerder nog onmogelijk, maar het is gelukt. Het zetten van een tattoo op afstand. De actrice Stijn Fransen heeft een tatoeage laten zetten door een robotarm. Er was gelukkig wel een professionele tatoeëerder bij betrokken die de robotarm heeft aangestuurd. De besturing van de robotarm vereist natuurlijk een stabiele verbinding en dat is gelukt door gebruik te maken van het 5G internet van T-Mobile. Je kunt hier ook de video bekijken van hoe dit is gedaan.

Onbeperkte data bij 5G Sim Only

Bij het kiezen voor een 5G Sim Only abonnement kan je genieten van het snelste internet. Als je hier gebruik van kan maken, dan wil je natuurlijk niet gelimiteerd worden op je internetbundel. Kies er dan ook voor om een abonnement te nemen met onbeperkte data. Zo hoef jij nooit meer te letten op je huidige verbruik en kan je eindeloos genieten van het snelste internet. Met een 5G Sim Only abonnement zullen de MB’s je langs de oren vliegen, maar met een onbeperkt data contract zal dat niet langer meer een zorg voor je zijn.

Kies het aantal MB’s per maand

Wil je niet te veel geld uitgeven aan een 5G Sim Only abonnement, dan is het verstandig om het aantal MB’s per maand in de gaten te houden. Vaak kan je in de app van de provider terug zien hoeveel je tot dan toe hebt verbruikt. Als je echter niet continu bezig wilt zijn met het huidige verbruik, dan kan je er beter voor kiezen om een abonnement te nemen met onbeperkte data. Hier betaal je wel iets meer voor, maar uiteindelijk hoef je geen aanvullende bundels aan te schaffen als je het aantal MB’s per maand hebt verbruikt.

Neem een abonnement met toestel

Een 5G Sim Only abonnement is verreweg het voordeligst, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een smartphone met abonnement. Als je voor deze variant kiest, dan krijg je naast mobiele data ook een mobiel erbij. Uiteraard betaal je hier wel zelf voor in de vorm van het maandelijkse bedrag dat je dient over te maken. Een abonnement met smartphone kost je per maand een stuk meer, maar je hoeft dan niet in een keer een grote som geld neer te leggen voor een telefoon. Deze overweging kan je maken om vervolgens een gloednieuw toestel te ontvangen. Vergelijk de kosten eens en bestel vandaag nog een nieuw abonnement, zodat je binnen zeer korte tijd gebruik kan maken van een nieuwe smartphone.

Kosten per maand op een rijtje

Als je verschillende (Sim Only) abonnement met elkaar gaat vergelijken, dan zie je vaak de kosten per maand weergegeven. Dit is makkelijk, want zo weet je direct wat je kan verwachten. Op deze pagina kan je daarnaast ook in een oogopslag zien wat de kosten op jaarbasis zullen zijn. Dit kan handig zijn in het maken van een jaarbegroting als je de telefoon bijvoorbeeld voor zakelijke doeleinden gaat gebruiken. De kosten per maand voor een 5G Sim Only abonnement liggen een stuk lager in vergelijking met een abonnement met toestel. Gezegd moet worden dat een speciaal 5G contract wel iets duurder is dan een gebruikelijk abonnement. Zo betaal je voor een 4G abonnement iets minder per maand. Echter kan je dan natuurlijk niet profiteren van de snelheid van dit gloednieuwe netwerk. Met de komst van 5G kan je razendsnel internetten op je mobiele telefoon. Stap vandaag nog over en geniet van het snelste internet.

Sim Only Goedkoop
Logo