Simpel sim only

Simpel biedt zeer goedkope sim only abonnementen aan. De voornaamste reden om voor simpel te kiezen is dan ook de prijs. Daarnaast is Simpel als beste uit de test van de consumentenbond gekomen. Dus je kiest voor zowel de beste als de goedkoopste sim only. Heb je al een telefoonnummer? Dan kun je deze gratis behouden wanneer je het nieuwe abonnement gaat bestellen.

Over De Provider

Simpel gebruikt het netwerk van Odido

Simpel sim only abonnementen maken gebruik van het netwerk van Odido en dit netwerk is als beste getest van Nederland door een test van P3. Kortom dit netwerk draagt bij aan een goede ontvangst zowel binnen- als buitenshuis, zodat je zonder onderbreking kunt bellen en internetten. Het betrouwbare netwerk van Odido biedt een goede dekking. Wil je weten hoe de dekking bij jou in de buurt is? Bekijk dan de Dekkingskaart

Goede prijs-kwaliteit verhouding

8.5+ testoordeel

Consumentenbond

Sinds 2007

Actief

1.000.000+

Actieve klanten

20+

Medewerkers

Simpel sim only abonnement vergelijken

Simpel is een bekende provider in Nederland die zich specialiseert in sim only abonnementen. Sim only abonnementen zijn populair omdat ze flexibiliteit bieden en vaak voordeliger zijn dan traditionele telefoonabonnementen. Het kiezen van het juiste sim only abonnement is echter van groot belang om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt en voldoet aan je behoeften op het gebied van data, belminuten en sms’jes.

De voordelen van Simpel sim only

Bij Simpel kun je kiezen uit verschillende sim only bundels, afhankelijk van je behoeften en budget. Ze bieden verschillende bundels met variabele hoeveelheden data, belminuten en sms’jes. Om het gemakkelijker te maken om de juiste keuze te maken, heeft Simpel een handige vergelijkingstool op hun website geïmplementeerd.
Met deze tool kun je eenvoudig verschillende sim only bundels vergelijken op basis van prijs, datahoeveelheid en andere specificaties. Dit stelt je in staat om snel de beste optie voor jou te vinden zonder dat je zelf alle details hoeft door te nemen.

Simpel gebruikt het bekroonde netwerk van Odido

Simpel maakt gebruik van het netwerk van Odido, een betrouwbare telecomprovider in Nederland. Odido’s netwerk staat bekend om zijn uitstekende dekking en snelle 4G-verbindingen.
Door gebruik te maken van dit netwerk kan Simpel haar klanten betrouwbare mobiele diensten aanbieden met een goede dekking in heel Nederland. Dit betekent dat je altijd en overal kunt genieten van een stabiele verbinding, of je nu onderweg bent of thuis. Met een stabiele 4G-verbinding kun je genieten van vloeiend streamen, snel internetten en probleemloos gebruikmaken van apps die veel data vereisen, zoals videobellen of online gamen.
Het Odido netwerk (voorheen T-Mobile) is meermaals uit beste uit onafhankelijke Umlaut connect mobile benchmark test.

Wat maakt Simpel zo goedkoop?

Een van de belangrijkste voordelen van het kiezen voor een Simpel sim only abonnement is de betaalbaarheid en de beste prijs die ze bieden. Simpel biedt erg goedkope abonnementen. Daarnaast kun je ook voor slechts € 1.50 extra per maand onbeperkt bellen.
Je kunt je abonnement zelf samenstellen, zodat je precies kunt kiezen hoeveel data, belminuten en sms’jes je nodig hebt. Zo heb je een sim only die precies past bij je budget en bij wat je nodig hebt.

Is een Simpel sim only abonnement maandelijks opzegbaar?

Het is belangrijk om te weten dat Simpel geen maandelijkse opzegbare contractopties biedt. In plaats daarvan kun je kiezen tussen contracttermijnen van één jaar of twee jaar.
Hoewel dit misschien minder flexibel lijkt dan maandelijkse opties, kan het hebben van een langere contractduur voordelig zijn omdat dit vaak resulteert in lagere maandelijkse kosten.
Het is essentieel om de contractvoorwaarden goed te begrijpen voordat je een beslissing neemt, zodat je weet waar je aan toe bent en geen onverwachte kosten of beperkingen tegenkomt.

Simpel voor € 1.50 extra per maand met onbeperkt bellen

Als je veel belt, biedt Simpel de mogelijkheid om voor slechts € 1,50 extra per maand onbeperkt bellen toe te voegen aan je sim only abonnement. Dit kan een geweldige optie zijn als je regelmatig lange gesprekken voert en niet wilt worden beperkt door een bepaald aantal belminuten.
Het is belangrijk om deze optie af te wegen tegen jouw belgedrag en behoeften. Als je zelden belt of meestal gebruikmaakt van berichtendiensten zoals WhatsApp, kan het toevoegen van onbeperkt bellen mogelijk niet nodig zijn en kun je geld besparen door bij het standaardabonnement te blijven.

Simpel.nl verkozen tot dé Website van het Jaar 2023

Simpel heeft de prestigieuze titel “Website van het Jaar 2023” gewonnen. Deze prijs erkent websites die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, design en functionaliteit.
Het winnen van deze award is een belangrijke prestatie voor Simpel omdat het aantoont dat ze zich inzetten voor het bieden van de best mogelijke online ervaring aan hun klanten. Een gebruiksvriendelijke website is essentieel om gemakkelijk informatie te vinden, abonnementen te vergelijken en af te sluiten.

Uitstekend Beoordeeld Een score van 4.5 uit 5 op basis van 77.871 reviews op Trustpilot

Klantbeoordelingen zijn vaak een goede indicator voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een provider. Simpel heeft uitstekende beoordelingen op Trustpilot, met een score van 4,5 uit 5 gebaseerd op meer dan 77.871 Trustpilot reviews.
Deze positieve beoordelingen getuigen van tevreden klanten die waardering hebben voor Simpel’s diensten, klantenservice en transparante prijzen.
Het is altijd verstandig om beoordelingen door andere gebruikers te raadplegen voordat je beslist welke provider je kiest, omdat dit kan helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Goedkoopste sim only van Simpel afsluiten

Om het kiezen van het juiste Simpel sim only abonnement nog gemakkelijker te maken, bieden wij hier een handige vergelijkingstool. Met deze tool kun je verschillende opties vergelijken op basis van prijs, datahoeveelheid en andere specificaties.
Zodra je de perfecte sim only hebt gevonden, kun je direct doorklikken naar de officiële website van Simpel om je sim only af te sluiten.

Tips voor het kiezen de beste sim only bundel

Bij het kiezen van een sim only bundel zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Ten eerste is het belangrijk om jouw behoeften in kaart te brengen wat betreft data, belminuten en sms’jes.
Als je veel gebruikmaakt van streamingdiensten of vaak onderweg bent, heb je mogelijk meer data nodig dan iemand die voornamelijk wifi gebruikt. Hetzelfde geldt voor belminuten en sms’jes – als je regelmatig belt of sms’t, moet je ervoor zorgen dat jouw abonnement hieraan voldoet.
Daarnaast is prijs ook een belangrijke factor bij het maken van een keuze. Vergelijk verschillende bundels en kijk naar de prijs per maand, inclusief eventuele extra kosten zoals onbeperkt bellen.

Heeft Simpel alleen sim only aanbiedingen?

Ja, Simpel biedt alleen sim only abonnementen aan en geen smartphones. Dit betekent dat je bij Simpel alleen een abonnement kunt afsluiten waarbij je een simkaart ontvangt en zelf een telefoon moet hebben om te gebruiken. Simpel biedt verschillende sim only abonnementen aan met verschillende hoeveelheden data, belminuten en sms’jes. Je kunt kiezen voor een abonnement met een looptijd van één of twee jaar. Simpel staat bekend om zijn eenvoudige en voordelige abonnementen zonder onnodige extra’s.

Gratis nummerbehoud bij overstappen

Simpel biedt goedkope abonnementen met gratis 4G. Wil je overstappen en je huidige telefoonnummer behouden? Dat kan, tijdens het bestellen kun je aangeven dat je je huidige nummer wilt behouden en wordt het geregeld. Zij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je huidige nummer wordt gekoppeld aan je Simpel abonnement. Er wordt een dag met je afgesproken waarop je de oude simkaart kunt verwisselen voor je nieuwe simpel sim only waardoor je bereikbaar blijft op je huidige telefoonnummer. Lees meer over Nummerbehoud

Controle over je kosten

Met Simpel heb je altijd inzicht in je verbruik. Via de Mijn Simpel app of de persoonlijke pagina op de website kun je eenvoudig je verbruik in de gaten houden. Zo weet je altijd hoeveel belminuten, sms’jes en data je nog over hebt in je bundel en kom je niet voor verrassingen te staan aan het einde van de maand. Zo houd je maximale controle op je kosten. Kortom met een abonnement van Simpel kom je niet voor verrassingen te staan.

Waarom Simpel?

De voordelen

Gratis nummerbehoud
Best geteste 4G-netwerk van Nederland
Voorkom hoge rekeningen met het Plafond
Je bundels gratis wijzigen via Mijn Simpel
Regelmatig goede acties
Beste prijs!
Sim only voordelen

Wat mensen zeggen over Simpel

José Smith​

KLANT

Snel geregeld, oke bereik maar minder goed dan een 1e klasse provider, verder niks te klagen.

Pamela Duncan​

KLANT​

Ging allemaal heel gemakkelijk. Wel vervelend dat je dan na de bestelling gewezen wordt op de mogelijkheid om een vriend aan te melden met 10 euro voordeel. Dit kan dan achteraf niet meer rechtgezet worden.

Steve Tavoli

KLANT​

Duidelijke email en heb de kaart op tijd ontvangen, gewoon simpel en dat bevalt mij in deze nodeloos ingewikkelde tijd ;))

Vragen over deze sim only provider?

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven