4G sim only

Met 4G-internet kun je op je mobiele telefoon genieten van een razendsnelle internetverbinding. Vergelijk de verschillende providers die betaalbare 4G-diensten aanbieden en bestel het meest voordelige Sim Only 4G-abonnement. Veel providers bieden standaard 4G aan bij hun Sim Only-abonnementen, zonder extra kosten in rekening te brengen. 4G vormt de opvolger van 3G, en de verbeteringen hebben geresulteerd in een stabieler en sneller internet. Sommige providers bieden zelfs al 5G-abonnementen aan, wat nog sneller is dan 4G.

Over De Provider

Sim only bundels

Veel providers bieden voordelige abonnementen aan met 4G bundels. In onze vergelijkingstool zijn abonnementen opgenomen van Simpel, Simyo, Youfone, Ben, Lebara, Odido, KPN, Vodafone en Budget mobiel zodat je gemakkelijk het meest voordelige sim only-abonnement met 4G kunt vinden. Je hebt de keuze tussen alleen onbeperkt bellen of in combinatie met mobiel internet. De prijs van het goedkoopste abonnement varieert afhankelijk van je voorkeuren. In de vergelijkingstool kun je aangeven hoeveel MB aan mobiel internet je nodig hebt.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Stap 1

Vergelijk prijzen

Stap 2

Kies een sim only

Stap 3

Bestel online

Stap 4

Profiteer direct

Goedkoopste sim only 4G

Waarom sim only 4G?

De voordelen

Kostenbesparend
Voordeliger dan 5G
4G is landelijk dekking
Snel internet
Betrouwbaar netwerk
Sim only voordelen

Ervaringen met sim only 4G

José Smith​

KLANT

Ik ben nu al een paar jaar klant bij simonlygoedkoop.nl en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun diensten. De klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam, en de prijs-kwaliteitsverhouding van de sim only abonnementen is uitstekend. Ik ben ook erg blij met de flexibiliteit van de bundels, die ik gemakkelijk aan mijn veranderende behoeften kan aanpassen. Kortom, een zeer tevreden klant hier!

Pamela Duncan​

KLANT​

Ik ben aangenaam verrast door de diensten van Simonlygoedkoop.nl! De website is duidelijk gestructureerd en heeft me vlot geholpen bij het vinden van de beste en meest voordelige sim only-deal. De flexibele contractopties boden mij de vrijheid om mijn abonnement naar wens aan te passen.

Steve Tavoli

KLANT​

Ik ben onlangs overgestapt naar een sim only abonnement via simonlygoedkoop.nl en ik moet zeggen dat het proces ongelooflijk soepel is verlopen. De overstap was snel geregeld en mijn nieuwe simkaart werd snel geleverd. Daarnaast ben ik ook erg onder de indruk van de dekking – ik heb nog nooit problemen gehad met mijn verbinding, of ik nu thuis, op het werk of onderweg ben. Ik zou simonlygoedkoop.nl zeker aanbevelen aan anderen.

Vragen over deze sim only 4G?

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven