Simyo Sim Only

simyo sim onlyVergelijk de Simyo sim only abonnementen. De provider Simyo is onderdeel van KPN waardoor je kunt profiteren van een goed en betrouwbaar telefoonnetwerk. Simyo heeft al 17x van de consumentenbond de prijs gewonnen voor de beste mobiele provider van Nederland. In 2016 zijn ze ook uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland. Een Simyo Sim Only is maandelijks aanpasbaar via Mijn Simyo. Ook is daarmee je maandelijkse verbruik in te zien. Het abonnement kun je zelf eenvoudig online samenstellen, waarbij snel 4G internet standaard is inbegrepen. Wanneer je in één keer een contract afsluit bij Simyo voor een jaar dan is het abonnement nog goedkoper dan dat je een maandabonnement neemt.

Simyo tarieven sim only

Vergelijk hier de Simyo sim only abonnementen. Bekijk de Simyo tarieven per maand en vind eenvoudig de goedkoopste Simyo bundel.Simyo beste mobiele provider

Simyo is meermaals door de consumentenbond uitgeroepen tot beste mobiele provider. Kies je voor Simyo dan maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Klanten van Simyo waarderen de provider gemiddeld met een 7.6. Kortom wie kost voor een abonnement van Simyo kiest voor betrouwbaarheid en service. Je hebt volledig de controle over je abonnement en online is eenvoudig je verbruik in te zien. Met Simyo kun je goedkoop bellen en internetten en in combinatie met de betrouwbaarheid en service kun je met recht zeggen dat Simyo een uitstekende keuze is.

KPN Thuis combineren met Simyo

Heb je KPN thuis en kies je voor een Simyo sim only? Dan ontvang je elke maand twee keer zoveel MB’s en belminuten voor hetzelfde geld! Dit geldt zolang je abonnement loopt, en het maakt niet uit of je je bundel aanpast. Dit alles zonder bijkomende kosten. Wanneer je dus thuis KPN hebt dan is nog eens een extra reden om te kiezen voor een Simyo abonnement! De abonnementen hoeven niet op dezelfde naam te staan, maar wél op hetzelfde adres. Na het afsluiten van je Simyo kun je Simyo compleet activeren om te profiteren van deze extra voordelen.