Simyo sim only abonnementen

Een Simyo Sim Only is maandelijks aanpasbaar via Mijn Simyo. Ook is daarmee je maandelijkse verbruik in te zien. Het abonnement kun je zelf eenvoudig online samenstellen, waarbij snel 4G internet standaard is inbegrepen. Vergelijk de Simyo sim only abonnementen. De provider Simyo is onderdeel van KPN waardoor je kunt profiteren van een goed en betrouwbaar telefoonnetwerk. Simyo heeft al 21 keer van de consumentenbond de prijs gewonnen voor de beste mobiele provider van Nederland. Daarnaast zijn ze ook uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland.

Goedkope simyo sim only

Simyo sim only abonnementen

Een Simyo Sim Only is maandelijks aanpasbaar via Mijn Simyo. Ook is daarmee je maandelijkse verbruik in te zien. Het abonnement kun je zelf eenvoudig online samenstellen, waarbij snel 4G internet standaard is inbegrepen. Vergelijk de Simyo sim only abonnementen. De provider Simyo is onderdeel van KPN waardoor je kunt profiteren van een goed en betrouwbaar telefoonnetwerk. Simyo heeft al 21 keer van de consumentenbond de prijs gewonnen voor de beste mobiele provider van Nederland. Daarnaast zijn ze ook uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland.

Simyo beste sim only provider

Simyo is meermaals door de consumentenbond uitgeroepen tot beste mobiele provider. Kies je voor Simyo dan maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Daarnaast profiteer je van de gunstige Simyo tarieven. De provider heeft ook dit jaar weer een prijs gewonnen voor klantvriendelijkste provider. Kortom wie kiest voor een abonnement van Simyo kiest voor betrouwbaarheid en service. Je hebt volledig de controle over je abonnement en online is eenvoudig je verbruik in te zien. Met deze provider kun je goedkoop bellen en internetten en in combinatie met de betrouwbaarheid en service kun je met recht zeggen dat Simyo een uitstekende keuze is.

Simyo provider dochter van KPN

Simyo is aan te merken als een dochterbedrijf dat onder KPN valt en maakt dan ook gebruik van het KPN-netwerk. De telecomaanbieder richt zich onder meer op het aanbieden van voordelige sim only abonnementen. Simyo onderscheidt zich als mobiele provider met de focus op klantgerichtheid. Zo is het onder meer mogelijk om een Simyo sim only abonnement per maand bij te stellen. Mijn Simyo voorziet in gemak om het abonnement te beheren.

Simyo sim only abonnement

Bij het maken van een keuze voor een Simyo sim only abonnement is het belangrijk te kijken welke bundel het beste bij je past. Het gaat dan onder meer om het dataverbruik. Daarbij heb je de keuze tussen 1GB, 3GB, 8GB en 15GB. Wil je geen data dan is dat eveneens mogelijk, maar dan heb je alleen toegang tot internet via wifi thuis of via een openbaar netwerk. Ten aanzien van het bellen en sms’jes zijn er ook meerdere opties. Bijvoorbeeld met 200 belminuten of met onbeperkt bellen. Het voordeel is dat je iedere bundel naar eigen inzicht maandelijks kan aanpassen.

Supersnel 4G netwerk

Bij een Simyo sim only abonnement heb je toegang tot een supersnel 4G netwerk. Het KPN-netwerk is een van de beste geteste netwerken in Nederland. Dat betekent dat je met 4G toegang hebt tot een hoge internetsnelheid en dat er sprake is van een optimale dekking. Bij standaard 4G internet is er sprake van een downloadsnelheid van maximaal 256 Mbps. Simyo is overigens al vele malen als beste uit de bus gekomen na een beoordeling van providers door de Consumentenbond. Daarbij zijn aspecten als het netwerk, internetsnelheid, gratis 4G en maandabonnement meegenomen.

Looptijd 1 jaar of maandelijks opzegbaar

Simyo biedt sim only abonnementen aan met een looptijd van een jaar of met een maandelijkse opzegbaarheid. De Simyo tarieven zijn daarbij verschillend. De abonnementsperiode van een jaar is extra goedkoop, maar een maandabonnement biedt daarentegen de nodige flexibiliteit. Bij een jaarabonnement is het overigens gewoon mogelijk om de bundel gratis aan te passen. Dat kan zowel naar boven als naar beneden. Via Mijn Simyo en via de app krijg je altijd inzicht in het actuele verbruik van je bundel. Via deze weg regel je ook een aanpassing van de bundel als dat nodig is. Verder is het mogelijk om op deze manier gemakkelijk MB’s bij te kopen of extra belminuten aan te schaffen. Heb je thuis KPN dan krijg je verdubbeling van je bundels met een Simyo sim only abonnement.

Simyo sim only combineren met KPN thuis

Heb je KPN internet en TV thuis en kies je voor een Simyo sim only? Dan ontvang je elke maand twee keer zoveel MB’s en belminuten voor hetzelfde geld! Dit geldt zolang je abonnement loopt, en het maakt niet uit of je je bundel aanpast. Dit alles zonder bijkomende kosten. Wanneer je dus thuis KPN hebt dan is nog eens een extra reden om te kiezen voor een Simyo abonnement! De abonnementen hoeven niet op dezelfde naam te staan, maar wél op hetzelfde adres. Na het afsluiten van je abonnement kun je Simyo compleet activeren om te profiteren van deze extra voordelen.

Twijfel je nog?

Weet je niet zeker of Simyo voor jou de perfecte keuze is? Simyo sim only abonnementen zijn ook te bestellen in de vorm van een maandelijks opzegbaar abonnement. Zo ben je vrij om na een maand over te stappen naar de provider die jij wilt. Wanneer je hiervoor kiest zit je dus niet vast aan een langlopend contract.

Hoe zit het met mijn telefoonnummer?

Je telefoonnummer kun je gewoon behouden. Tijdens je bestelling geef je aan dat je gebruikt wilt maken van gratis nummerbehoud. Vervolgens regelt Simyo dat jouw oude vertrouwde mobiele nummer wordt overgezet van je oude provider naar Simyo. Vervolgens wordt je oude sim only ook gelijk opgezegd. 

Heb ik wel genoeg belminuten of MB’s?

Je kunt met aan de hand van de informatie op onze website zoals hoeveel MB heb ik nodig al een aardige inschatting maken van hoeveel je ongeveer nodig hebt. Twijfel je toch nog of je bundel wel groot genoeg is? Geen probleem! Je kunt je Simyo sim only elke maand zonder bijkomende kosten omhoog of omlaag bijstellen. Zo heb je altijd een bundel die precies past bij jouw verbruik.

De voordelen op een rij

Sim Only Goedkoop
Logo