Simyo Sim Only

simyoVergelijk de Simyo sim only tarieven hieronder. Simyo is onderdeel van KPN waardoor je kunt profiteren van een goed telefoonnetwerk. Het team van Simyo is klein en gemotiveerd, waardoor de Simyo Sim Only abonnementen goedkoper zijn en vragen sneller beantwoord kunnen worden. Simyo heeft 10x een prijs van de consumentenbond gewonnen voor de beste mobiele provider van Nederland. De Simyo Sim Only abonnementen zijn maandelijks aanpasbaar via Mijn Simyo. Ook is daarmee je maandelijkse verbruik in te zien. Het abonnement kun je zelf eenvoudig online samenstellen, waarbij snel 4G internet standaard is inbegrepen. Wanneer je in één keer een contract afsluit bij Simyo voor een jaar dan is het abonnement nog goedkoper dan dat je een maandabonnement neemt.

Simyo tarieven

Hieronder kun je de verschillende abonnementen van Simyo vergelijken. Je ziet eenvoudig van de Simyo tarieven per maand en per jaar zijn op basis van het soort abonnement en de looptijd.Simyo beste mobiele provider

Simyo is meermaals door de consumentenbond uitgeroepen tot beste mobiele provider. Kies je voor Simyo dan maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Klanten van Simyo waarderen de provider gemiddeld met een 7.8.

KPN Thuis

Heb je KPN thuis en kies je voor een Simyo sim only? Dan ontvang je elke maand twee keer zoveel MB’s en belminuten! Dit geldt zolang je abonnement loopt, en het maakt niet uit of je je bundel aanpast. Dit alles zonder bijkomende kosten. Wanneer je dus thuis KPN hebt dan is nog eens een extra reden om te kiezen voor een Simyo abonnement!