Vodafone sim only

Een Vodafone sim only is er in twee soorten. Het Start- en het Red sim only abonnement. De Start abonnementen zijn hierbij het goedkoopste. De Sim Only abonnementen van Vodafone beschikken allen over razendsnel 4G internet. De RED sim only abonnementen bieden je toegang tot het Vodafone 5G netwerk. Zo kun je altijd snel video’s laden en bekijken, streamen, downloaden, internetradio luisteren en snel internetten. Je verbruik kun je eenvoudig bijhouden met de Vodafone app waarmee je ook wijzigingen kunt doorvoeren en je rekeningen kunt bekijken. Bestel eenvoudig het goedkoopste Vodafone abonnement!

Over De Provider

Vodafone 5G netwerk met RED sim only

De Vodafone Red sim only abonnementen bestaan uit 3 varianten. Red, Red unlimited en Red together. Ze bevatten allemaal onbeperkt bellen, het verschil zit hem dan ook in de hoeveelheid data die je erbij krijgt. Op dit moment kun je al razendsnel internetten middels het 4G netwerk. Bestel je een Red sim only dan is je abonnement klaar voor het Vodafone 5G netwerk. 5G is al in 80% van Nederland beschikbaar. Je moet hierbij wel ook al een toestel hebben die 5G ondersteunt om het Vodafone 5G netwerk te gebruiken. Kies je voor Red together dan kun je samen met iemand anders profiteren van een hele grote databundel die jullie kunnen delen. Vanaf 2 personen wordt de hoeveelheid data verdubbeld. Ook wanneer je Vodafone met Ziggo combineert wordt bundel nog eens verdubbeld.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

7.6+ testoordeel

Consumentenbond

Sinds 1984

Actief

5.000.000+

Actieve klanten

90.000+

Medewerkers

Vodafone sim only combineren met Ziggo

Heb je al Ziggo thuis? Combineer dan je Vodafone sim only met Ziggo thuis! Vink tijdens je bestelling aan dat je klant bent bij Ziggo en profiteer van vele combinatievoordelen: Tot € 5,- korting per maand, dubbele data, extra tv-pakket naar keuze én het veilig online pakket! Nog geen Ziggo thuis? Je kunt alsnog gaan profiteren van de combivoordelen als je een Ziggo alles-in-1 pakket bestelt!

Waarom Vodafone?

De voordelen

Gratis nummerbehoud
Het netwerk is beoordeeld en uitgeroepen als uitstekend
Met een RED abonnement heb je een snelle 5G sim only
Zowel in Nederland als in de EU ben je altijd mobiel
Veel voordeel door te combineren met Ziggo thuis
Sim only voordelen

Wat mensen zeggen over Vodafone

José Smith​

KLANT

Nadat ik vandaag twee medewerkers van de klantenservice van KPN had gesproken, was het contact met de klantenservice van Vodafone een verádeming! Gewoon een vriendelijk, een goed luisterend en meedenkend iemand 🙂

Pamela Duncan​

KLANT​

Altijd goed bereik, snelle service en altiid klantvriendelijk. Ik zit al tig jaar bij Vodafone en hoor dramatische verhalen over slecht bereik van andere providers en als ze overstappen naar Vodafone is ook hun bereik optimaal.

Steve Tavoli

KLANT​

Het hele gezin heeft nu 3 maanden een abonnement bij Vodafone icm ziggo en wij willen nooit meer anders. Geweldige service, je kunt het zo gek niet bedenken of de klantenservice komt met een oplossing. Daar kan mijn oude provider nog wat van leren, al is het alleen al op het gebied van contact. 

Vragen over deze sim only provider?

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven