Odido sim only

Vind hieronder een goedkoop Odido sim only abonnement. Je hebt al een Odido sim only vanaf € 14,00 per maand inclusief 4G internet om snel te kunnen surfen op het web. Odido biedt een landelijke 4G-dekking en daarnaast kun je ook gebruikmaken van 5G als jouw telefoon daar klaar voor is. Zo kun je altijd supersnel internetten zowel binnen- als buitenshuis. Odido heeft 8 miljoen mobiel klanten en 119 winkels in Nederland. Wanneer je een sim only abonnement van Odido neemt, kun je profiteren van een mooie korting. Zijn er meerdere Odido abonnementen op hetzelfde adres? Dan kunnen jullie zelfs nog meer maandelijkse korting krijgen!

Over De Provider

Odido sim only met 5G

Profiteer van razendsnel 5G via het beste en snelst geteste netwerk van Odido. Je kunt al een sim only abonnement bestellen vanaf € 14,00 per maand. Je krijg dan 2GB internet en 120 belminuten. Heb je al Odido thuis? Of zijn er meerdere Odido abonnementen op hetzelfde adres? Dan kun je profiteren van extra klantvoordeel zoals meer data.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

7.4+ testoordeel

Consumentenbond

Sinds 2023

Actief

8.000.000+

Actieve klanten

2000+

Medewerkers

Overstappen naar Odido Sim Only

Wil je overstappen naar een Odido Sim only? Overstappen is makkelijk. Je kunt zelfs zonder extra kosten je oude telefoonnummer behouden. Je geeft tijdens het bestelproces aan dat je gebruik wilt maken van nummerbehoud en de rest wordt geregeld. Loopt je oude abonnement nog lang niet af? Dan kun je zelfs de overstapwekker instellen. Zo wordt je tijdig op de hoogte gesteld wanneer je naar Odido kunt overstappen.

Waarom Odido?

De voordelen

Gratis nummerbehoud
Meest bekroonde mobiele netwerk
Regelmatig goede acties
Inclusief 5G mobiel internet
Uitstekende score op Consumentenbond
Sim only voordelen

Wat mensen zeggen over Odido

José Smith​

KLANT

Positief verrast over de diensten van Odido. We hebben besloten om onze telecomproviders te verwisselen van Vodafone naar Odido, simpelweg omdat het iets goedkoper is en ze toch wel een eigen netwerk hebben.

Pamela Duncan​

KLANT​

Alleen maar positief over de diensten die Odido ons heeft gegeven. Al jaren hebben we Odido aangesloten op onze mobiele telefoons, een grote aanbieder met een eigen stabiel netwerk. 

Steve Tavoli

KLANT​

Als Odido-gebruiker met een sim only-abonnement ben ik zeer tevreden over de service die ik ontvang. Het netwerk is snel en betrouwbaar en ik heb geen problemen ondervonden met de dekking.

Vragen over deze sim only provider?

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven