Sim only alleen internet & data

sim only alleen internetHeb je altijd te veel belminuten over? Dan biedt een sim only met alleen internet de uitkomst! Een Alleen data abonnement is geschikt voor smartphones, tablets en laptops. Niet alle providers bieden sim only abonnementen met alleen internet. Zogeheten data only abonnementen worden slechts door 3 providers aangeboden.

Alleen internet only goedkoop?

Een sim only met data only is in de meeste gevallen niet de goedkoopste optie. Hieronder zie je het overzicht van de maandelijkse kosten voor 1 GB data only. Gemiddeld ben je hiervoor rond de € 10,- per maand uit. Kies je voor een regulier sim only abonnement met belminuten én data, dan heb je 1 GB of meer internet voor een lagere prijs. Er zijn 7 providers waarbij je een abonnement kunt afsluiten waarbij je minder dan € 10,- betaalt en toch minstens 1 GB data per maand ontvangt.

Overal bereikbaar onderweg en op reis met een data only sim!

Provider Vanaf prijs 1 GB
KPN € 11,- per maand Bestellen
T-Mobile € 12.50 per maand Bestellen
Vodafone € 10,- per maand Bestellen
* vanaf prijzen exclusief combivoordeel

Goedkoopste sim only met minimaal 1 GB internet

Minder betalen voor je sim only abonnement? Dan kun je in plaats van een sim only met alleen internet kiezen voor een sim only met belminuten om goedkoop uit te zijn. Vergelijk hieronder sim only abonnementen met de laagste maandelijkse kosten en minimaal 1 GB internet.