Sim only alleen internet zonder bellen

sim only alleen internet

Heb je altijd te veel belminuten over? Dan biedt een sim only met alleen internet zonder bellen de uitkomst! Een sim only met alleen data is geschikt voor smartphones, tablets en laptops. Niet alle providers bieden alleen internet abonnementen. Dit wordt door slechts door 3 providers aangeboden. De meeste providers richten zich op mobiele gebruikers waarbij het gebruikelijk is om ook belminuten te nemen. Een abonnement zonder bellen kiezen voor een smartphone is niet gebruikelijk.

Sim only alleen data goedkoop?

Een alleen internet sim only is in de meeste gevallen niet de goedkoopste optie. Hieronder zie je het overzicht van de maandelijkse kosten voor 1 GB data only. Gemiddeld ben je hiervoor rond de € 10,- per maand uit. Kies je voor een regulier sim only abonnement met belminuten én data, dan heb je 1 GB of meer internet voor een lagere prijs. Er zijn 7 providers waarbij je een abonnement kunt afsluiten waarbij je minder dan € 10,- betaalt en toch minstens 1 GB data per maand ontvangt.

Overal bereikbaar onderweg en op reis!

Onderstaande 3 providers bieden sim only alleen internet abonnementen zonder bellen.

Provider Vanaf prijs 1 GB
KPN € 11,- per maand Bestellen
T-Mobile € 12.50 per maand Bestellen
Vodafone € 10,- per maand Bestellen
* vanaf prijzen exclusief combivoordeel

Goedkoopste sim only met minimaal 1 GB internet

Minder betalen voor je sim only abonnement? Kies dan voor een gewoon sim only abonnement. De sim only alleen internet abonnementen zijn in veel gevallen minder voordelig dan een regulier abonnement. Vergelijk hieronder sim only abonnementen met de laagste maandelijkse kosten en minimaal 1 GB internet.

Sim Only Goedkoop
Logo