BEN abonnement zonder aansluitkosten studentenkorting

ben sim onlyKorting op sim only & abonnement met telefoon

BEN jij een student? Dat komt mooi uit! BEN wil namelijk dat jij als student je geld kunt uitgeven aan de dingen die je echt leuk vindt, dus hebben ze een leuke studentenkorting voor jou. Je betaalt geen aansluitkosten t.w.v. € 14,95 én je krijgt gratis snel 4G internet. Normaal betaal je € 1,- extra per maand om snel te kunnen internetten, maar als student zijnde betaal je deze extra kosten niet. Deze studentenkorting geldt voor een BEN sim only abonnement én voor BEN abonnementen met smartphone. Bestellen kan alleen via deze pagina.

Geldt de korting ook voor mij?

Als je 18 jaar of ouder bent en een geldige collegekaart van jouw MBO/HBO of WO opleiding hebt, dan kom je in aanmerking voor het studentenabonnement met korting.

Verlengen van je abonnement

Ben je al klant van BEN? Dan kun je je abonnement ook verlengen met de BEN studentenkorting. Tijdens de bestelling van je telefoon met abonnement of van je sim only geef je gewoon aan dat je al klant bent. Je gegevens worden dan gekoppeld zodat je je huidige nummer kunt behouden en kunt profiteren van de korting voor studenten.

De voordelen van BEN abonnement studentenkorting

Of je nu alleen een sim only abonnement van BEN neemt of kiest voor een toestel in combinatie met een abonnement, van deze voordelen kun je sowieso profiteren als student.

  • Geen aansluitkosten
  • Gratis 4G internetsnelheid
  • Gratis nummerbehoud
  • Gratis maandelijks je bundel wijzigen
  • Betrouwbaar en snel Odido netwerk

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven