Bij Odido ben je verzekerd van een naadloze internetervaring, zowel thuis als onderweg. Profiteer van het supersnelle en stabiele glasvezelinternet met snelheden tot wel 8 Gbit/s voor thuisgebruik. Dezelfde indrukwekkende snelheid ervaar je ophet mobiele 5G-netwerk. Het bereik van Odido spreidt over heel Nederland. Ontdek de scherp geprijsde abonnementen voor een oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Maximale Bereikbaarheid met Landelijke 5G Odido bereik

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden met ons landelijk dekkend 5G-netwerk. Maar liefst 99% van de Nederlanders woont op een plek waar het krachtige 5G-bereik van Odido beschikbaar is. De belofte van supersnel internet en het optimale gebruik van je telefoon wordt in de toekomst alleen maar beter. Wij garanderen het.

Odido’s dekkingskaart

Verken de dekkingskaart van Odido en krijg een duidelijk beeld van het indrukwekkende bereik. Ontdek moeiteloos waar Odido’s krachtige netwerk beschikbaar is, zowel voor supersnel vast internet als voor betrouwbaar mobiel 5G. Neem de controle over je connectiviteit en maak weloverwogen keuzes met de gedetailleerde dekkingsinformatie van Odido.

Supersnel Landelijk 5G-Netwerk

Bijna heel Nederland kan al profiteren van ons 5G-netwerk. Door het gebruik van geavanceerde technieken in ons netwerk gaat internetten bij Odido supersnel. Kies uit zeven verschillende mobiele abonnementen met snelheden tot wel 1 Gbit/s als hoogtepunt.

Optimale Odido bereik met de Meeste Masten

Dankzij de overvloed aan masten en mastlocaties in Nederland blijft ons netwerk stabiel, zelfs op drukke plekken. Hierdoor behoud je altijd een uitstekende internetsnelheid en kun je moeiteloos meer data versturen en ontvangen.

5G internet Sim Only

Ervaar het beste van het 5G-netwerk door een sim only abonnement bij Odido aan te schaffen. Met sw flexibele en scherp geprijsde abonnementen geniet je van de voordelen van supersnel internet, waar en wanneer je maar wilt door de grote dekking van Odido. Kies de ideale bundel die aansluit bij jouw behoeften en ontdek de vrijheid van onbeperkte connectiviteit met Odido’s betrouwbare en krachtige 5G-dekking. Maak vandaag de overstap naar moeiteloos en grenzeloos internetten.

Uitgelichte sim only deals

€ 10 per maand

Onbeperkt bellen
15 GB
Zonder aansluitkosten

€ 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven