SUPERDEAL

Hollandsnieuwe aanbieding en geen aansluitkosten

Hollandsnieuwe sim only aanbieding! Bestel exclusief via Simonlygoedkoop.nl een Hollandsnieuwe sim only zonder aansluitkosten!

Hollands Nieuwe SimkaartHollandsnieuwe aansluitkosten actie via Sim Only Goedkoop

Doordat je via Simonlygoedkoop.nl voor je Hollandsnieuwe abonnement geen aansluitkosten hoeft te betalen bespaar je zomaar even € 20,-!

Met een Hollandsnieuwe sim only kun je zelf bepalen wat je nodig hebt. Je hebt namelijk 1 bundel die je kunt gebruiken voor bellen, sms’sen en internetten. Oftewel 1 minuut, 1 sms of 1 mb internet. Zo kun je flexibel gebruik maken van je sim only abonnement.

Bestel zonder aansluitkosten

Hollandsnieuwe aanbieding: smartphone abonnement

Liever een abonnement met toestel?

Hollandsnieuwe biedt op dit moment een smartphone abonnement zonder aansluitkosten aan. Dit betekent dat je bij het afsluiten van een nieuw abonnement geen kosten hoeft te betalen voor het aansluiten van je abonnement. Dit is een geweldige kans om te besparen op de gebruikelijke aansluitkosten die je bij veel andere providers wel hebt. Het is raadzaam om te kijken of het abonnement aan jouw wensen en budget voldoet voordat je de bestelling definitief plaatst.

Hollandsnieuwe heeft veel mooie smartphones die je inclusief een bundel met belminuten, MB’s en SMS kunt bestellen. Bekijk de telefoon abonnementen en de lopende kortingen. Zo zijn er ook enkele toestellen met extra toestelkorting. Daarnaast betaal je ook voor een telefoon abonnement via ons geen aansluitkosten.

Mobiel zonder aansluitkosten
Hieronder de 3 aanbiedingen Looptijd: 2 jaar
5000 mb/min/sms voor € 10,- p/mnd Bestel nu
7500 mb/min/sms € 12,- p/mnd Bestel nu
10.000 mb/min/sms van € 14 p/mnd Bestel nu

Hollandsnieuwe Ziggo combivoordeel

Ben je Ziggo klant? Dan kun je profiteren van combivoordeel. Je krijgt een gratis extra tv-pakket van Ziggo. En dubbel tegoed op je Hollandsnieuwe sim only. Zo kun je dus elke maand dubbel genieten!

Onbeperkt bellen en geen aansluitkosten?

Wil je liever onbeperkt kunnen bellen en SMS’sen? Bestel dan je Hollandsnieuwe sim only zonder aansluitkosten en vink tijdens je bestelling aan dat je Onbeperkt wilt bellen. Dit kost je maar € 2,- extra per maand. Profiteer van onbeperkt bellen en sms’sen en betaal geen aansluitkosten met deze Hollandsnieuwe aanbieding!

€ 2,- per maand
Onbeperkt bellen en SMS’sen Bekijken

Gratis nummerbehoud

Je kunt na het bestellen van de Hollandsnieuwe aanbieding aangeven dat je je nummer wilt behouden. Dit is volledig gratis! Na je bestelling ontvang je een mail met instructies voor het behouden van je nummer.

Het behouden van je telefoonnummer is tegenwoordig erg belangrijk, omdat je zo je contacten en relaties behoudt en niet al je contactgegevens hoeft te wijzigen. Bij Hollandsnieuwe kun je nu profiteren van gratis nummerbehoud bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Dit betekent dat je jouw huidige telefoonnummer kunt behouden, zonder extra kosten te betalen. Dit is een handige en kosteneffectieve manier om over te stappen naar de Hollandsnieuwe aanbieding zonder aansluitkosten, terwijl je toch bereikbaar blijft op je vertrouwde nummer.

Bij Hollandsnieuwe kun je niet alleen profiteren van gratis nummerbehoud, maar ook van voordelige tarieven voor mobiele telefonie en data. Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten dat aansluit op jouw bel- en dataverbruik, waardoor je nooit teveel betaalt. Daarnaast kun je kijken naar de Hollandsnieuwe aanbiedingen om een keuze te maken uit een breed scala aan smartphones, van de nieuwste modellen tot voordelige instapmodellen. Zo kun je altijd een telefoon kiezen die past bij jouw budget en wensen.

Bovendien biedt Hollandsnieuwe uitstekende service en ondersteuning, zodat je altijd geholpen wordt bij vragen of problemen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van de online klantenservice, waar je snel en gemakkelijk antwoord krijgt op al je vragen. Ook kun je ervoor kiezen om telefonisch contact op te nemen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste service en ondersteuning.

Kortom, als je op zoek bent naar een voordelig en betrouwbaar smartphone abonnement met gratis nummerbehoud, dan is de Hollandsnieuwe aanbieding zeker het overwegen waard. Bekijk nu de actuele aanbiedingen en tarieven en vind het abonnement dat bij jou past!

Flexibel je Sim Only abonnement bijstellen

Bij Hollandsnieuwe kun je niet alleen profiteren van voordelige tarieven voor Sim Only abonnementen, maar ook van flexibiliteit en gemak. Met de mogelijkheid om je abonnement elke maand kosteloos naar boven of naar beneden bij te stellen, kun je altijd jouw abonnement aanpassen aan jouw veranderende behoeften en wensen. Bijvoorbeeld als je merkt dat je meer data nodig hebt dan voorheen, dan kun je je bundel eenvoudig en snel verhogen zonder extra kosten te betalen.

Daarnaast houdt Hollandsnieuwe je op de hoogte van je maandelijkse tegoed, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Je ontvangt tijdig een melding wanneer je tegoed bijna op is, zodat je tijdig kunt bijstellen of extra tegoed kunt aanschaffen. Dit geeft je de gemoedsrust en zekerheid dat je altijd binnen je budget blijft, zonder je zorgen te hoeven maken over onverwachte kosten of overschrijdingen.

Bij Hollandsnieuwe kun je kiezen uit verschillende Sim Only abonnementen, met verschillende bel- en databundels en tarieven. Zo kun je een abonnement kiezen dat perfect aansluit op jouw bel- en dataverbruik, en kun je onbezorgd bellen, sms’en en internetten zonder je zorgen te hoeven maken over hoge kosten. Je kunt ook kiezen voor een contractduur die bij jou past, bijvoorbeeld een maandelijks opzegbaar abonnement of een abonnement met een langere looptijd voor extra korting.

Kortom, als je op zoek bent naar een voordelig en flexibel Sim Only abonnement met uitstekende service en ondersteuning, dan is Hollandsnieuwe zeker het overwegen waard. Bekijk nu de actuele aanbiedingen en tarieven op de website en bestel direct online!

Hollandsnieuwe aanbieding en geen aansluitkosten
Hollandsnieuwe aanbieding en geen aansluitkosten
Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo