SUPERDEAL

Budget mobiel + Happy plugs t.w.v. € 79

Gratis Happy plugs bij een budget sim only!

Budget sim only + Happy plugs cadeau

Happy plugsBestel een budget mobiel sim only en ontvang tijdelijk gratis Happy Plugs Air 1 t.w.v. € 79! Geen gedoe meer met kabels en ze gaan met een volle accu zo’n 14 uur mee!

Budget basis + Budget mobiel onbeperkt

De actie geldt zowel voor het basis abonnement als voor het onbeperkte abonnement. Kies je voor onbeperkt dan kun je onbeperkt bellen, sms’sen en internetten voor slechts
€ 20,- per maand.

Het basis abonnement bevat ook onbeperkt bellen en sms’sen, maar bevat een limiet op de hoeveelheid data per maand van 7 GB data. Het abonnement is daarmee wel € 5,- per maand goedkoper. Profiteer snel van de actie voordat het te laat is!

BESTEL SIM ONLY

 

Overstappen met gratis nummerbehoud

Budget mobiel sim only

Heb je al een sim only abonnement bij een andere provider? Stap eenvoudig over naar Budget Mobiel. Tijdens je bestelling kun je kiezen voor gratis nummerbehoud. Zo kun je je huidige nummer behouden en laten overzetten op je nieuwe budget sim only. Bij Budget mobiel is er geen kredietcheck. Ook niet als je onder bewindvoering staat. Je bewindvoerder kan de aanmelding regelen waarna jij kunt profiteren van een abonnement met onbeperkt bellen en volop mobiele data! Stap nu over en je overstap wordt voor je geregeld!

Geef je reactie op deze pagina

Plaats een reactie