Goedkoopste sim only die KPN netwerk gebruikt

Sim only kpn netwerk

Welke sim only providers gebruiken het KPN netwerk?

Youfone

Youfone maakt gebruik van het hoogwaardige KPN netwerk. Dus je kunt rekenen op een prima bereik. Je kunt snel mobiel internetten met 4G tot een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit per seconde. Dat is sneller dan bij veel andere aanbieders. Je kunt kiezen voor 200 MIN/SMS per maand, maar ook voor onbeperkt bellen. Welke bundel je ook kiest, je kunt met Youfone voordelig gebruik maken van dit bekroonde netwerk.

Bestel Youfone

Lebara

Ook Lebara maakt van gebruik van KPN voor het aanbieden van prepaid en sim only abonnementen. Een Lebara sim only is een goedkope optie. Je kunt kiezen voor een 2-jarig abonnement of gaan voor maandelijks opzegbaar. Qua prijs ligt Lebara niet ver van Youfone af.

Bestel Lebara

Simyo

Simyo is de dochteronderneming van KPN en maakt daarom uiteraard gebruik van het KPN netwerk. Deze provider is heel vaak uitgeroepen tot beste provider volgens de consumentenbond. Dat komt onder andere door de uitstekende service. Hoewel deze sim only provider niet het goedkoopste is, kun je wel rekenen op een uitstekende service. En daar betaal je dan net iets meer voor.

Bestel Simyo

Budget mobiel

Budget Mobiel maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Deze provider biedt twee opties aan wanneer het aankomt op sim only abonnementen. De ene optie biedt onbeperkt bellen en een gelimiteerde databundel en de andere optie biedt zowel onbeperkt bellen als onbeperkte data. Ben je op zoek naar onbeperkte data? Dan is biedt deze provider de voordeligste optie om gebruik te maken van het netwerk van KPN.

Bestel Budget Mobiel

KPN

Ben je niet per se op zoek naar de goedkoopste sim only en wil je vooral optimale service? Dan kun je het beste rechtstreeks bestellen via de KPN website. Je betaalt meer per maand, maar je kunt er wel op rekenen dat je altijd bereikbaar bent, alles voor je wordt geregeld en je altijd geholpen kunt worden door de klantenservice. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor het nog snellere 5G netwerk én kun je profiteren van combivoordelen wanneer je al KPN internet en/of tv thuis hebt.

Bestel KPN

Waarom kiezen voor het KPN netwerk?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je specifiek een sim only met KPN netwerk wilt hebben:

  • Dit netwerk heeft meerdere awards en prijzen gewonnen voor beste dekking en snelste mobiele netwerk. Bekijk de dekkingskaart.
  • Je gebruikt nu dit netwerk en bent tevreden over het bereik.
  • Je hebt een goed geïsoleerd huis en je hebt gemerkt dat je met KPN betere bereik binnenshuis hebt.
  • Je woont in een buitengebied en KPN is het enige netwerk dat genoeg dekking biedt op jouw adres.
  • Bestel je rechtstreeks bij KPN zelf, dan kun je ook kiezen voor een 5G sim only abonnement.

Wat is de goedkoopste sim only met dit netwerk?

De goedkoopste sim only met KPN netwerk kun je vinden bij Youfone. Daarna volgt Lebara, dan Simyo (een dochteronderneming van KPN), dan Budget Mobiel en het minst goedkoop is KPN zelf. Heb je al internet en of TV van KPN thuis? Dan zou je kunnen overwegen om voor KPN zelf te kiezen in verband met de combi voordelen die dat oplevert.

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven