Visual voicemail KPN, Youfone & T-Mobile

Visual voicemail is een visuele weergave van je voicemailberichten. In tegenstelling tot traditionele voicemail hoef je hierbij niet te bellen om je voicemail te beluisteren of te beheren.

Visual voicemail voordelen

Wat zijn de voordelen?

Visual voicemail biedt vooral gemak. Je hoeft niet meer te bellen, keuzemenu’s te gebruiken en niet meer te wachten op het chronologisch afspelen met de voicemailberichten. Daarnaast kun je voicemails doorspoelen om snel een specifiek gedeelte te beluisteren. Ontvang je veel voicemails? Dan biedt visual voicemail een stuk meer overzicht. Wanneer je je voicemailberichten niet visueel in een lijst kan zien staan, dan raak je al snel de draad kwijt. Worden ze daarentegen overzichtelijk met de bijbehorende details in een lijst getoond, dan wordt het beheren makkelijk.

Kan ik visual voicemail gebruiken?

Je kunt alleen via Youfone, T-Mobile en KPN visual voicemail gebruiken. De overige providers bieden (nog) geen ondersteuning.

🏆 KPN

🏆 Youfone

🏆 T-Mobile (€ 1,99 per maand & alleen iPhones)

Hoe kan ik visual voicemail instellen?

Visual voicemail KPN instellen

Heb je een Android telefoon, dan kun je simpelweg de visual voicemail KPN app gratis uit de Play Store installeren. Heb je een Apple telefoon met iOS, dan is de functie ingebouwd. Bekijk hier de stappen voor het instellen voor iPhone

Youfone Visual voicemail

Sinds kort biedt Youfone gratis visual voicemail bij abonnees aan. Net als bij KPN kun je voor Android telefoons de app hiervoor installeren en hoeft dit niet voor iPhones. Je dient hiervoor dan wel even een paar instellingen te maken die je hier kunt vinden: Visual voicemail instellen en dan kun je zelfs van deze functie gebruik maken op je Apple Watch.

Aanvragen voor T-Mobile

Zoals hierboven in het overzicht te zien is, kun je met T-Mobile visual voicemail gebruiken. Volgens de website van T-Mobile valt deze aanvullende bundel van € 1,99 per maand aan te vragen voor iPhone telefoons. Wil je dit aanvragen dan kan dat door in te loggen op My T-Mobile.

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo