VerlopenSimpel sim only dubbele data dagen

Profiteer tijdelijk van dubbele data bij simpel. Duizenden gingen je voor en kozen voor het beste netwerk, de laagste prijs en snel 4G.

Dubbele data actie met 2x meer internet

De Simpel dubbele data actie is van start gegaan. Ben je dus op zoek naar een goedkope sim only met veel belminuten en data voor de laagste prijs? Bekijk dan snel de Simpel aanbieding en bestel een goedkoop abonnement!

Bekijk de aanbieding

Geldt Simpel dubbele data dagen ook voor bestaande klanten?

Wanneer je contract bij Simpel afloopt, kun je opnieuw een abonnement bestellen waarbij je kunt profiteren van de verdubbelaar. Wanneer je nog niet kunt verlengen en je nog in de looptijd van je contract zit, dan kun je helaas niet profiteren van de actie. Maar wees niet getreurd, want er komen regelmatig nieuwe acties. Dus houd onze pagina Sim Only Aanbiedingen in de gaten.

Wil je graag een sim only met onbeperkt bellen?

Ook tijdens de Simpel dubbele data dagen is het mogelijk om voor € 1.50 extra per maand te kiezen voor onbeperkt bellen. Zo kun je én ongestoord zo lang als je wilt bellen én profiteren van een twee keer zo grote databundel!

De voordelen van Simpel

 • Gratis nummerbehoud
 • Best geteste 4G-netwerk van Nederland
 • Voorkom hoge rekeningen met het Plafond
 • Je bundels gratis wijzigen via Mijn Simpel
 • Voordelige tarieven
Simpel sim only dubbele data dagen
Simpel sim only dubbele data dagen
2 Opmerkingen
 1. Hallo, ik heb nu een abonnement bij Vodafone. Nu zijn mijn twee jaar voorbij..dus ik ben aan het rondkijken. Onder welke provider is jullie abonnement? Want t-mobile heeft in Montfoort waar ik woonachtig ben geen goed bereik. Als ik overstap hoe gaat dit verder..wil dan nummerbehoud en zou dan het abb. voor 7,50 willen hebben met verdubbelaar..is die dan de eerste drie maanden 1 euro? Hoor het graag..dan ga ik alles in werking zetten.

  • Beste Lydia,

   Simpel maakt gebruik van het T-mobile netwerk. Je kunt eens de dekkingskaart bekijken Dekkingskaart Simpel
   De verdubbel actie is vandaag gestart en je krijgt dus dubbele data en minuten als je nu een simpel sim only neemt. De eurodeals zijn helaas afgelopen, dus je betaalt 7,50 per maand in jouw geval.

Laat een reactie achter

negentien − 15 =

Sim Only Goedkoop