POPULAIR

Black Friday sim only deals 2022

 Helaas, black friday is voorbij! 

Bekijk de nieuwste en beste Black Friday & Cyber monday sim only deals! Zo kun je flink besparen op je nieuwe sim only abonnement. Black Friday is op vrijdag 25 november 2022, maar in de week daarvoor gaan er al veel acties van start. Veel providers bieden een sim only deal met korting of je hoeft geen aansluitkosten te betalen. Zo kun je al gauw tientallen euro’s besparen.

Bekijk de sim only Black Friday 2022 aanbiedingen!

Black Friday staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om op zoek te gaan naar de beste SIM only aanbiedingen. Dit jaar zijn er een aantal geweldige aanbiedingen op Black Friday.
Als je op zoek bent naar een goede aanbieding voor een SIM only abonnement, dan ben je hier op het juiste adres. We hebben een aantal van de beste Black Friday SIM only aanbiedingen die nu beschikbaar zijn op een rijtje gezet.

De onderstaande providers hebben op dit moment Black Friday sim only deals lopen. Bekijk en vergelijk de deals en bestel snel een sim only abonnement met korting! Binnenkort volgen er nog veel meer acties, houd Simonlygoedkoop.nl dus goed in de gaten!

1

GOEDKOOPSTE BLACK FRIDAY DEAL

SIMPEL SIM ONLY
SIMPEL SIM ONLY
Onbeperkt bellen op alle bundels! Geen aansluitkosten t.w.v. €20 euro! 14 GB data + Onbeperkt bellen voor maar €10 p/m!

BEN BLACK FRIDAY
BEN BLACK FRIDAY
Sim Only 15000MB en 200 bel/sms voor slecht €10 p/m en geen aansluitkosten!
T-MOBILE BLACK FRIDAY
T-MOBILE BLACK FRIDAY
Bespaar € 25,- op de aansluitkosten en profiteer van extra korting op je sim only!
VODAFONE BLACK FRIDAY
VODAFONE BLACK FRIDAY
Bekijk de Vodafone Black Friday deal en bestel een sim only met hoge korting en zonder aansluitkosten!
KPN BLACK FRIDAY
KPN BLACK FRIDAY
Tijdens Black Friday en Cyber Monday zonder aansluitkosten! Daarnaast krijg je 2 GB extra bij 10 GB bundel of korting op de unlimited bundel!
SIMYO BLACK FRIDAY
SIMYO BLACK FRIDAY
Extra scherp geprijsde sim only internetbundels en betaal geen aansluitkosten!
YOUFONE BLACK FRIDAY
YOUFONE BLACK FRIDAY
Betaal geen aansluitkosten en bespaar 15 EURO met de Youfone Black Friday deal!
TELE2 BLACK FRIDAY
TELE2 BLACK FRIDAY
Sim Only unlimited en 200 minuten voor €25 p/m en geen aansluitkosten! Bekijk direct deze deal.

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika naar Nederland. Oorspronkelijk wordt het gehouden de dag na Thanksgiving. Op die dag hebben veel Amerikanen vrij wat leidt tot veel winkelbezoeken. Om die reden zijn winkeleigenaren op die dag hun koopwaar goedkoper gaan aanbieden. Deze kortingen zorgen ervoor dat je goedkoop producten kunt aanschaffen. Black Friday is zelfs nog langer gemaakt door Cyber monday eraan toe te voegen.

Wat doen Nederlandse providers en winkels?

In Nederland wordt vandaag de dag steeds meer gedaan met Black Friday. Telefoonproviders doen ook hieraan mee waardoor je dus een goedkope sim only via simonlygoedkoop.nl kunt bestellen. Niet alleen op vrijdag 25 november 2022 kun je profiteren van mooie sim only deals en kortingen, maar ook eerder al zijn er acties gestart. Bekijk dus snel de sim only deals om te profiteren van mooie sim only kortingen.

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo