Black Friday sim only deals 2023

Black friday sim only

Bekijk de nieuwste en beste Black Friday & Cyber monday sim only deals! Zo kun je flink besparen op je nieuwe sim only abonnement. Black Friday is op vrijdag 24 november 2023, maar in de week daarvoor gaan er al veel acties van start. Veel providers bieden een sim only deal met korting of je hoeft geen aansluitkosten te betalen. Zo kun je al gauw tientallen euro’s besparen.

Bekijk de sim only Black Friday 2023 aanbiedingen!

Black Friday staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om op zoek te gaan naar de beste SIM only aanbiedingen. Dit jaar zijn er een aantal geweldige aanbiedingen op Black Friday.
Als je op zoek bent naar een goede aanbieding voor een SIM only abonnement, dan ben je hier op het juiste adres. We hebben een aantal van de beste Black Friday SIM only aanbiedingen die nu beschikbaar zijn op een rijtje gezet.

De onderstaande providers hebben op dit moment Black Friday sim only deals lopen. Bekijk en vergelijk de deals en bestel snel een sim only abonnement met korting! Binnenkort volgen er nog veel meer acties, houd Simonlygoedkoop.nl dus goed in de gaten!

GOEDKOOPSTE BLACK FRIDAY DEAL

ODIDO sim only

Deze actie is helaas verlopen

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika naar Nederland. Oorspronkelijk wordt het gehouden de dag na Thanksgiving. Op die dag hebben veel Amerikanen vrij wat leidt tot veel winkelbezoeken. Om die reden zijn winkeleigenaren op die dag hun koopwaar goedkoper gaan aanbieden. Deze kortingen zorgen ervoor dat je goedkoop producten kunt aanschaffen. Black Friday is zelfs nog langer gemaakt door Cyber monday eraan toe te voegen.

Wat doen Nederlandse providers en winkels?

In Nederland wordt vandaag de dag steeds meer gedaan met Black Friday. Telefoonproviders doen ook hieraan mee waardoor je dus een goedkope sim only via simonlygoedkoop.nl kunt bestellen. Niet alleen op vrijdag 24 november 2023 kun je profiteren van mooie sim only deals en kortingen, maar ook eerder al zijn er acties gestart. Bekijk dus snel de sim only deals om te profiteren van mooie sim only kortingen.

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven