Simkaart te klein

simkaart te klein

Simkaart te kleinSimkaarten zijn er in verschillende formaten. Je hebt de micro (grootste), de mini en de nano (kleinste). Wil je je huidige simkaart overzetten naar een andere telefoon maar blijkt het dat je een te kleine simkaart hebt? Geen probleem het valt eenvoudig op te lossen. Lees hier wat je kunt doen.

Te kleine simkaart, hoe kan dat?

In de loop van de tijd is de technologie snel ontwikkeld. Vroeger moest er een grote simkaart in je telefoon. Hierdoor waren telefoons dikker en groter of er was minder ruimte voor andere aansluitingen of uitbreidingen. Tegenwoordig zijn telefoons steeds compacter en is de techniek zo ver dat er ook kleinere simkaarten in smartphones kunnen. Wanneer je een simkaart uit een ouder model wilt overzetten naar een nieuwe smartphone, dan kan het zijn dat hij te groot is. Lees in dat geval het artikel simkaart knippen. Omgekeerd kan het zijn dat je van de nieuwste smartphone overstapt naar een ouder model. Dan kan het zijn dat je simkaart te klein is. Gelukkig kun je dit relatief goedkoop oplossen.

De oplossing voor wanneer hij niet past

Blijkt je simkaart te klein te zijn wanneer je hem in de simkaart tray van je telefoon probeert te passen? Dan zijn er twee mogelijke oplossingen.

  1. Koop een simkaart adapter om hem groter te maken
  2. Vraag een vervangende simkaart aan bij je huidige provider
  3. Vergelijk & bestel een goedkoper sim only abonnement (je ontvangt de juiste simkaart)

1. Simkaart adapter gebruiken

Een simkaart adapter is goedkoop en erg makkelijk te gebruiken. Het is een handig product om je simkaart naar het gewenste formaat te vergroten. Zo past hij altijd! Of hij nu 1 slag of 2 slagen groter moet zijn, met een simkaart adapter set maak je hem sowieso passend.

2. Vraag een nieuwe simkaart aan bij je provider

Zit je al bij de goedkoopste provider en wil je een passende simkaart ontvangen? Ga dan naar de website van de provider waarbij je zit en vraag via de klantenservice een vervangende simkaart aan. Meestal krijg je een 3-in-1 simkaart welke je uit kunt drukken in het juiste formaat. Bij veel providers wordt voor het aanvragen van een nieuwe simkaart een vergoeding gevraagd. Hieronder zie je ter indicatie wat de kosten hiervoor zijn.

Vervangende simkaart kosten*

Provider Kosten
Simpel € 15,-
Odido € 5,09
Simyo € 5,-
BEN € 10,-
Hollandsnieuwe € 2,50
Youfone € 15,-
KPN Gratis
TELE2 Gratis
Vodafone Gratis

*Alle rechten voorbehouden, tarieven kunnen wijzigen. Controleer de kosten op de website van je provider. Kosten zijn vermeld voor bezitters van een sim only abonnement en zijn specifiek voor wanneer de simkaart niet past.

3. Vergelijk abonnementen en bestel een nieuw abonnement

Past de simkaart van je sim only abonnement niet? Dan kun je er ook voor kiezen om eens te gaan kijken wat op dit moment de goedkoopste sim only is. Er zijn vaak sim only abonnementen in de aanbieding dus het loont om te vergelijken. Zie je een goedkoper abonnement die je wilt bestellen? Je kunt nummerbehoud aanvragen en binnen de kortste keren heb je een goedkoper sim only abonnement, inclusief een passende simkaart!

NU VERGELIJKEN

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven