iPhone 7S wordt waarschijnlijk naast iPhone 8 gelanceerd

iphone-7-iphone-8-iphone-7s

Volgens diverse prominente websites op het gebied van Apple / iPhone nieuws, zoals iCulture.nl en iPhone.nl, kunnen we in september of oktober van dit jaar naast een iPhone 8 ook nog een iPhone 7S verwachten. Anders dan vorig jaar (bij de lancering van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus) wordt consumenten dan de keuze geboden uit twee verschillende iPhone modellen. Of deze nieuwe iPhone modellen in september, of pas in oktober 2017 verschijnen, dat is dus nog de vraag. Apple komt eigenlijk ieder jaar aan het begin van september met een ‘officiële aankondiging’ dat er nieuwe iPhone modellen op de markt komen. Het bedrijf geeft dan ook een uitgebreide toelichting op de productspecificaties. Ook wordt dan vaak aangegeven op welke datums je de toestellen in de winkel kunt kopen, wat meestal ongeveer een week na de aankondiging is (maar dit verschilt per land). Zowel iPhone.nl als iCulture.nl geven aan dat er vertragingen zijn bij de productie van de iPhone 7S en iPhone 8 toestellen, maar geven ook aan dat dit wel vaker gebeurd. Mogelijk doet Apple dit om marketingredenen.

iphone-7-iphone-8-iphone-7sWat er al bekend is over de iPhone 7S

Over de iPhone 7S en iPhone 7S Plus (waarschijnlijk komt er ook weer een Plus variant, met een iets groter schermformaat) is minder bekend dan over de iPhone 8, maar hierover wordt gezegd dat de buitenkant niet veel veranderingen zal hebben in vergelijking met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Logisch dus dat de veranderingen vooral aan de binnenkant van het toestel zullen zitten. De geruchten gaan dat de camera van de iPhone 7S (Plus) weer iets beter is ten opzichte van de camera van de iPhone 7 (Plus), en dat de chip aan de binnenkant wordt vernieuwd (krachtiger en bovendien energiebesparender). Of het scherm een ‘True Tone’ scherm wordt of een zgn. ‘OLED’ scherm, daarover zijn de meningen nu nog verdeeld. Verder zal Apple waarschijnlijk kiezen voor de productie van een 32GB, 128GB en een 256GB variant van de iPhone 7S (Plus), wat dus niet afwijkt ten opzichte van de geheugencapaciteiten die de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus hebben.

iphone-8iPhone 8 de beste iPhone ooit?

Volgens de genoemde nieuwssites op het gebied van iPhone ontwikkelingen zou de iPhone 8 de mogelijkheid gaan bieden voor draadloos opladen. Best wel een revolutie als dat mogelijk gaat worden… Dit zou dan mogelijk worden gemaakt door een behuizing die (gedeeltelijk) uit glas bestaat (anders dan een behuizing van aluminium, zoals bij de iPhones van eerdere generaties). Ook een iets groter schermformaat (van maar liefst 5,8 inch) wordt genoemd als een van de belangrijkste vernieuwingen die de iPhone 8 krijgt. Aan dit alles zal vermoedelijk ook een prijskaartje gaan hangen ;). De trend is sowieso dat iPhones steeds duurder worden, het lijkt dan ook logisch dat de iPhone 7S (Plus) een hogere introductieprijs zal hebben dan een iPhone 7 (Plus), en dat de introductieprijs van de iPhone 8 zelfs nog weer iets hoger zal liggen.

De iPhone 8 is sinds september te koop maar wordt eind maart 2018 waarschijnlijk al weer opgevolgd door de iPhone se 2.
Beide toestellen kun je ook prima als los toestel aanschaffen en er dan zelf nog een Sim Only abonnement bij afsluiten. Dit wordt steeds vaker gedaan door mensen als alternatief voor een abonnement met toestel.

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven