SUPERDEAL

VerlopenVodafone geen aansluitkosten

De Vodafone Runners deals zijn van start gegaan. Bestel extra voordelig een sim only of smartphone met abonnement en betaal geen aansluitkosten.

Vodafone Runners Deals

Bestel nu een Vodafone Sim Only en betaal geen aansluitkosten! Ben je klant van Ziggo dan ontvang je nog eens vele extra non-stop voordelen. Zo krijg je elke maand dubbele data, maandelijks korting én een extra TV-pakket. Pak je voordeel een bestel een goedkope Vodafone Sim Only!

Bijvoorbeeld: Onbeperkt bellen & 10 GB
Voor maar € 17 per maand! (Als Ziggo klant)
BEKIJK AANBIEDING

Wees er snel bij want dit is een tijdelijke deal!

Je wilt hem niet mislopen. Bestel dus snel je sim only!

De voordelen van Vodafone

  • Geen aansluitkosten
  • Razendsnel 5G internet
  • Gratis nummerbehoud
  • Betrouwbaar en best geteste netwerk

Vodafone smartphone runners deals

Vodafone iphone 13 pro runners deals

Wil je naast een abonnement ook een smartphone? Dan kun je ook de toestellen bekijken die nu extra voordelig zijn tijdens de Runners deals. Erg populair is bijvoorbeeld de iPhone 13 en iPhone 13 PRO op dit moment. Zowel deze smartphones alswel vele toestellen van Samsung en Oppo kun je ook vinden bij Vodafone. Bestel je een mobiel met abonnement tijdens deze actie, dan betaal je geen aansluitkosten en bespaar je dus € 25,- Daarnaast is het abonnement extra voordelig door de kortingen. Bekijk dus snel de aanbiedingen en bestel direct online jouw nieuwe toestel in combinatie met een abonnement.

SMARTPHONE DEALS

 

Vodafone geen aansluitkosten
Vodafone geen aansluitkosten
Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo