Sim only met 10 GB data

Sim only 10 GB data

Een sim only met 10 GB data is erg populair. Een bundel van deze grootte biedt dan ook veel data zodat je overal onderweg en buitenshuis mobiel internet kunt gebruiken. Vergeleken met een onbeperkt abonnement is deze sim only bundel in de meeste gevallen veel goedkoper. Je kunt bij je huidige provider kijken wat je verbruikt om te zien of je aan 10 GB genoeg hebt, maar je kunt het ook inschatten op basis van hoe vaak en waarvoor je mobiele data gebruikt. Als je vaak zonder WiFi naar videos gaat kijken, dan gaat 10 GB redelijk snel op. Gebruik je vooral overal whatsapp en stuur je e-mails en check je social media en maar af en toe wat videos? Dan heb je meestal ruim genoeg aan 10 GB mobiel internet.

Vergelijk de 10 GB data abonnementen

Bekijk de providers die abonnementen met deze bundelgrootte aanbieden, om direct een goedkope sim only met 10 GB data te kunnen afsluiten.


Hoeveel is 10 GB data?

10 GB staat gelijk aan 10.000 MB data. Meestal is deze hoeveelheid meer dan genoeg om dagelijks mee te internetten, Whatsapp bellen, Facebook, Instagram, mailen en af en toe muziek streamen of een video bekijken. Mobiel internet of mobiele data wordt alleen verbruikt wanneer je niet bent verbonden met WiFi. Dus meestal verbruik je alleen data als je onderweg bent of op een locatie bent waar ze geen WiFi hebben.

Voor meer informatie over hoeveel je gebruikt en hoeveel je nodig hebt, kun je ook kijken op hoeveel MB heb ik nodig?

Wat kun je doen met 10GB data?

Met deze hoeveelheid mobiel internet, kun je flink wat. Om een idee te geven wat je ermee zou kunnen doen zie je hieronder een paar voorbeelden:

  • YouTube videos kijken op de kwaliteitsinstelling 1080 pixels kan ongeveer 5 uur lang met een 10 GB sim only.
  • Muziek beluisteren en streamen via Spotify kan met de hoogste kwaliteit ongeveer 70 uur.
  • Met deze hoeveelheid data kun je ongeveer 10 miljoen Whatsapp berichten sturen.
  • Ook kun je met deze databundel zo’n 15.000 websites bezoeken.
  • Op normale kwaliteit kun je zo’n 15 uur naar Netflix kijken.

Denk je dat je toch meer data nodig hebt? Dan kun je ook bij ons de sim only abonnementen met onbeperkte data vergelijken.

Welke providers hebben een 10 GB bundel?

Niet iedere provider biedt een databundel van precies deze grootte aan. Sommige hebben bijvoorbeeld bundels van 2 GB, 8 GB en 15 GB. Wil je wel precies een 10 GB sim only, dan kun je hierboven in de vergelijker de abonnementen bekijken. Heb je voorkeur voor een specifieke provider? Kijk dan of je voorkeursprovider in het lijstje hieronder staat. De sim only providers hieronder hebben namelijk allemaal de mogelijkheid om te kiezen voor een 10 GB databundel en deze te combineren met een belbundel naar keuze. Vergelijk de prijzen en sim only abonnementen van een provider door op één van de providers hieronder te klikken.

Niet over je databundel heen gaan

Het is natuurlijk vervelend als je ineens een extra hoge rekening krijgt doordat je over je limieten bent gegaan. Gelukkig bieden de meeste providers meerdere mogelijkheden om je verbruik in de gaten te houden. Daarnaast sturen de meeste providers ook een SMS naar je toe als je bijna door je databundel heen zit. Kortom het is niet heel makkelijk om ongemerkt over je limiet te gaan. Daarnaast zijn er ook providers waarbij je een plafond aan kunt zetten. Dan weet je zeker dat zodra je limiet bereikt is, je echt niet meer kan gebruiken. Bij Simpel, Hollandsnieuwe en Youfone kun je eenvoudig een plafond instellen.

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven