Bestel nu snel bij KPN en profiteer van een exclusieve aanbieding zonder aansluitkosten! Deze KPN-deal is tijdelijk, dus wees er snel bij. Mis deze kans niet en bestel vandaag nog je KPN sim only abonnement om te profiteren van deze unieke aanbieding. Wacht niet tot het te laat is en de actie niet meer beschikbaar is in deze vorm. KPN maakt het gemakkelijk om snel en eenvoudig te bestellen, dus grijp nu je kans!

KPN sim only

Bestel snel sim only zonder aansluitkosten!

Voordelen van KPN Sim Only:

  • Flexibiliteit: Pas je abonnement maandelijks gratis aan.
  • Snelle 5G-verbinding: getest als het snelste 5G-netwerk van Nederland in 2023.
  • Betrouwbare dekking: Geniet van een krachtig mobiel netwerk voor een optimale gebruikservaring.
  • Behoud je huidige 06-nummer zonder extra kosten.

KPN geen aansluitkosten & andere voordelen

Ontdek de voordelen van KPN Sim Only met extra bundels voor elke gelegenheid. Ga je binnenkort op vakantie en heb je extra MB’s nodig? Geen probleem, regel eenvoudig eenmalig extra MB’s, minuten en sms’jes, zowel voor binnen- als buitenland. Wil je eindeloos genieten van je favoriete muziek? Voeg Spotify Premium toe aan je abonnement via MijnKPN. En als iedereen thuis een KPN Mobiel abonnement heeft of je hebt een Kids Sim, deel dan gratis MB’s en profiteer samen van voordelig online zijn. En goed nieuws: tijdelijk betaal je geen aansluitkosten. Maak je mobiele ervaring compleet met de flexibiliteit en voordelen van KPN Sim Only.

Vergelijk providers zonder aansluitkosten

Ontdek andere providers die geen aansluitkosten in rekening brengen en verken kostenefficiënte mogelijkheden voor mobiele telefoons. Vergelijk diverse aanbiedingen om de perfecte deal te vinden die aansluit op jouw wensen en budget. Maak een doordachte keuze en geniet van aantrekkelijke voordelen zonder extra kosten bij verschillende providers.

Uitgelichte sim only deals

€ 10 per maand

Onbeperkt bellen
15 GB
Zonder aansluitkosten

€ 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven