Een familie abonnement mobiel voor het hele huis

Bij de aanschaf van een nieuw mobiel abonnement kun je ook kiezen voor een Familie abonnement. Met dit type abonnement kun je kosteloos bellen en sms’en binnen een speciaal geselecteerde groep binnen je familie, en geniet je vaak van extra voordelen zoals extra data of korting bij het afsluiten van meerdere abonnementen op hetzelfde adres.

Hoe een familie abonnement voor mobiele telefoons werkt

Met een Familie abonnement voor mobiel neem je meerdere mobiele abonnementen of sim-only abonnementen op één adres bij een bepaalde provider. Hierdoor ontvang je korting of extra voordelen, zoals gratis onderling bellen, een gedeelde databundel met extra data, en/of korting op het maandelijkse bedrag.

KPN Familie abonnement

Indien je een KPN mobiel familie abonnement hebt of afsluit en andere gezinsleden ook voor KPN kiezen, kun je de databundels delen met personen op hetzelfde adres. Dit is ideaal voor je kind, partner of huisgenoot, waardoor je gezamenlijk kosten kunt besparen. Als je je aanmeldt voor KPN Hussel, kun je ook kosteloos onderling bellen. Combineer je de mobiele abonnementen met thuisinternet en/of tv? Dan zijn er zelfs nog meer voordelen te behalen.

KPN familie abonnement

Profiteer van hoge kortingen met een KPN mobiel abonnement

Vodafone RED Together familie abonnement

Met Vodafone RED Together kun je samen met je familie één grote gezamenlijke databundel delen, gebruikmakend van het krachtige netwerk van Vodafone. Je kunt een databundel tot maximaal 200 GB delen met maximaal 4 andere gezinsleden of vrienden, wat extra voordelen oplevert.

Hoe meer personen je hiermee deelt, hoe meer voordeel je geniet. Bovendien kun je allemaal profiteren van onbeperkt bellen en sms’en. RED Together is beschikbaar als sim-only of in combinatie met een nieuwe mobiele telefoon.

Vodafone familie abonnement

Geniet van een gedeelde data bundel en extra voordelen

ODIDO samen Unlimited

Met het Samen Unlimited-aanbod voeg je tegen een zeer aantrekkelijk tarief een extra Unlimited-abonnement toe. Geschikt voor gezinnen, families of vriendengroepen. Voor slechts €20 per abonnement per maand geniet je van het Samen Unlimited-aanbod, ongeacht of je kiest voor Unlimited Start, Basis, Plus of Premium. Het abonnement is flexibel met maandelijkse opzegmogelijkheid. Al je abonnementen worden overzichtelijk op één factuur weergegeven, wat zorgt voor helderheid en gemak.

ODIDO samen unlimited

Samen Unlimited: €20 p.m. voor extra abonnement, één overzichtelijke factuur.

Meerdere abonnementen in het gezin

Een Familie abonnement voor je mobiele telefoon is bijzonder handig, vooral als je kinderen hebt die ook een mobiele telefoon gebruiken. Dit vermindert zorgen, omdat je je kinderen altijd kunt bereiken. Aangezien kinderen steeds vroeger een mobiel krijgen, is het handig om hen zo vaak als nodig te kunnen bellen en sms’en.

Vergelijk en overweeg goed

Bij het afsluiten van een mobiel abonnement is het belangrijk om creatief te zijn. Denk aan de mogelijkheden die een Familie abonnement biedt en overweeg in welke situaties dit het meest gunstig is. Neem de tijd om dit goed te vergelijken en te overwegen voordat je besluit een Familie abonnement af te sluiten.

Uitgelichte sim only deals

€ 11 € 5.50 per maand

250 MIN
14 GB
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 8 per maand

5000
MB/MIN/SMS
Zonder aansluitkosten

€ 10 € 6 per maand

Onbeperkt bellen
10 GB
Zonder aansluitkosten

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven