Sim only zakelijk

Zakelijk sim onlyBen jij een ZZP’er of verantwoordelijk voor de telefonie van de onderneming? Bekijk dan hier dé tips voor het kiezen van een zakelijk sim only abonnement. Waar moet je op letten qua service, prijs, BTW en welke providers zijn het beste voor zakelijk gebruik? Je leest het hier.

Zakelijke abonnementen en BTW

Er zijn veel providers die zich niet specifiek richten op het zakelijke segment. Denk aan providers als Simpel, Simyo, Ben en Youfone. Toch kun je hier als ZZP’er prima een sim only bij afsluiten. Je bedrijfsnaam komt dan niet op de facturen te staan, maar dat is niet verplicht. Daarnaast zijn de facturen inclusief BTW. Ook hierbij kan de BTW teruggevraagd worden wanneer er aangetoond kan worden dat het abonnement volledig zakelijk wordt gebruikt. Gebruik je het abonnement zowel privé als zakelijk, dan zul je alleen het aantoonbaar zakelijke deel van de kosten kunnen aftrekken.

Beste zakelijke providers

Het serviceniveau van providers die aparte sim only abonnementen voor zakelijke klanten aanbieden ligt vaak hoger. Je kunt namelijk gebruik maken van de zakelijke helpdesk in plaats van de particuliere. De beste providers voor zakelijk gebruik zijn; KPN, Vodafone, T-Mobile en TELE2. De zakelijke helpdesk is veelal makkelijker te bereiken en de personen zijn vaak hulpvaardiger en professioneler. Het is voor zakelijke klanten natuurlijk uitermate belangrijk goed bereikbaar te zijn. Daarnaast ontvang je facturen altijd exclusief BTW, wat het inboeken in het administratiesysteem makkelijk maakt.

Beheer je meerdere sim only abonnementen dan kun je bij een zakelijke provider de abonnementen vanuit één account beheren. Zo heb je eenvoudig inzicht in de grootte van de bundels en het verbruik van je collega’s. Zo voorkom je onverwachte kosten en bespaar je tijd op het gebied van administratie, beheer en controle.

KPN sim only zakelijk

Het onderzoeksbureau WUA heeft voor het eerst een onderzoek uitgevoerd in de zakelijke telecombranche. En wat blijkt? KPN zakelijk is het meest gekozen door ondernemers in Nederland.

Met een KPN sim only kun je overal zorgeloos zakendoen. Is je internetbundel op? Dan betaal je geen extra kosten en kun je alsnog internetten met een lagere internetsnelheid.

Bij KPN zakelijk krijg je geen BKR-registratie en je ontvangt ook een professionele voicemail. Heb je vragen? Je kunt altijd online hulp zoeken, of 24 uur per dag bellen met de zakelijke helpdesk. Daarnaast kun je ook terecht bij de meer dan 100 KPN winkels voor persoonlijk contact met een medewerker.
Zakelijke sim only bestellen

Vodafone zakelijk sim only

De zakelijke Vodafone sim only abonnementen zijn ook populair. Wanneer je kiest voor Vodafone kun je gebruik maken van een uitstekend Europees netwerk. Bij de zakelijke abonnementen kun je RED PRO activeren waarmee je MB’s kunt delen met collega’s én gebruik kunt maken van Microsoft teams om slim samen te werken.

Heb je al een Ziggo abonnement, dan kun je nog eens vele extra voordelen krijgen op je zakelijke sim only abonnementen.
Zakelijke sim only bestellen

T-Mobile zakelijk sim only

Met een zakelijke T-Mobile sim only maak je gebruik van het snelste 4G netwerk van Nederland. Al 4 jaar op rij als beste getest. Je abonnement(en) kun je eenvoudig bijstellen en er staat altijd een persoonlijke accountmanager voor je klaar.

Wil je een vast nummer op je mobiel? Kies dan voor Office Essential van T-Mobile. Hiermee kun je via een vast telefoonnummer bellen en gebeld worden op je mobiel. Ideaal om altijd een professionele indruk achter te laten en om niet je privé nummer te hoeven geven.
Zakelijke sim only bestellen

TELE2 zakelijke sim only

Bij TELE2 krijg je beste service voor de scherpste prijs en altijd snel 4G. Wil je een vast nummer op je mobiel of bellen vanuit de cloud, ook dat is mogelijk! Zowel voor ZZP’ers, MKB’ers als grote bedrijven zijn er passende oplossingen om altijd bereikbaar en online te zijn. De maandelijkse kosten zijn laag, ook wanneer je kiest voor unlimited data. Middels het snelle netwerk kun je altijd onderweg even videobellen om te vergaderen zonder dat de verbinding hapert.
Zakelijke sim only bestellen

Sim only ZZP

Heb je een eenmanszaak en geen personeel? Dan kun je ook prima kiezen voor de abonnementen die ook als particulier te bestellen zijn. De service en bereikbaarheid zijn vaak meer dan voldoende. Daarnaast zijn de kosten van het sim only abonnement alsnog aftrekbaar wanneer het abonnement aantoonbaar voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. Wil je weten wat het voordeligste en beste abonnement is? Vergelijk dan de sim only deals met onze vergelijker.

VERGELIJK SIM ONLY