Disclaimer

Simonlygoedkoop.nl besteed veel tijd en aandacht aan het aanbieden van de beste vergelijkers, actuele prijzen en up-to-date sim only deals. We blijven de website updaten om deze zo actueel als mogelijk te houden. Aangezien providers ook voortdurend ontwikkelen kan het in sommige gevallen zijn dat de informatie op simonlygoedkoop.nl soms niet 100% actueel is. De informatie die de providers op hun eigen websites plaatsen is daarom altijd leidend. De informatie en acties op simonlygoedkoop.nl dienen ter indicatie van het beschikbare aanbod.

Simonlygoedkoop.nl is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onvolledige of niet juiste informatie. We doen ons uiterste beste om alle informatie up-to-date te houden zodat jij makkelijk een goedkope sim only kunt vinden. Mocht je toch iets tegenkomen wat niet juist is, dan horen we dat graag!

We ontvangen je feedback graag via mail info@simonlygoedkoop.nl of via ons contactformulier.

Copyright en auteursrecht

Simonlygoedkoop.nl behoudt alle rechten over de inhoud van de website. Dit omvat onder andere; auteurs- en merkenrechten en eigendomsrechten. Kortom alles op deze website; foto’s, teksten, handelsnamen, logo’s en merknamen. Het is niet toegestaan om als gebruiker zonder voorafgaande toestemming informatie van simonlygoedkoop.nl te kopiëren, te distribueren of te hergebruiken.

Het staat je echter vrij om met een link te verwijzen naar simonlygoedkoop.nl op websites, social media of andere media.

Scroll naar boven