Vodafone of T-Mobile welke sim only kiezen?

Vodafone of T-MobileTwijfel je tussen een Vodafone of T-Mobile sim only? Dat is te begrijpen, want de verschillen zijn klein. Om je te helpen de keuze te maken hebben we alle overeenkomsten en verschillen op een rij gezet. Daarnaast kun je de actuele bundels en prijzen vergelijken. Of je beter voor Vodafone of T-Mobile kunt kiezen hangt vooral af van of je combivoordeel kunt gebruiken of dat er geen aansluitkosten acties zijn.

Vodafone geen aansluitkosten
Aansluitkosten
(zonder acties)
€ 25,- € 25,-
Nummerbehoud Gratis Gratis
Kosten voor 5G € 2,- p/mnd € 2,- p/mnd
Prijs unlimited bellen en internet € 32.50 p/mnd (€ 27.50 met Ziggo combivoordeel) € 35,- p/mnd (€ 25,- p/mnd met klantvoordeel)
Dekking Hoger dan 90% Hoger dan 90%
Consumentenbond testoordeel 8.3 8.2
Klantvoordeel / combivoordeel Ja, wanneer je Ziggo thuis hebt Ja, bij een extra T-Mobile of Thuis abonnement op het adres

Bekijken

Bekijken

Vodafone of T-Mobile dekking en bereik

Zowel Vodafone als T-Mobile bieden een goede dekking en bereik. Beide providers dekken minstens 90% van alle bewoners in Nederland. Het kan wel de moeite waard zijn om de dekking specifiek in jouw postcodegebied op te zoeken. Vooral wanneer je in een buitengebied woont of vlak aan de grens kan het handig zijn om de dekking van beide providers te checken. Mocht de ene dan een betere dekking hebben dan de andere op jouw postcode, dan kan dat je keuze voor Vodafone of T-Mobile beïnvloeden.

Vodafone dekking versus T-Mobile dekking

Aansluitkosten verschil tussen T-Mobile en Vodafone

In principe zijn de reguliere aansluitkosten bij Vodafone of T-Mobile gelijk. Namelijk de eenmalige kosten van € 25. Er zijn echter wel geregeld aanbiedingen waarbij je zonder aansluitkosten een sim only kunt bestellen. Zo heeft T-Mobile regelmatig de GO GO GO deals waarbij de aansluitkosten vervallen. Ook Vodafone soms zo’n actie welke meestal de “Vodafone Runners” wordt genoemd. Het is dus handig om even op onze website de actuele zonder aansluitkosten acties te bekijken. Aangezien de providers veel overeenkomsten hebben, kan de besparing van € 25,- mogelijk de doorslag geven.

Combivoordelen

Een belangrijk punt om op te letten bij je keuze voor Vodafone of T-Mobile zijn de combi- en klantvoordelen. Heb je thuis al Ziggo internet (en tv), dan kun je profiteren van de VodafoneZiggo combivoordelen. Geef tijdens het bestellen van je sim only aan dat je al Ziggo op jouw adres hebt. Vervolgens krijg je tot € 5,- korting per maand, een Safe online XL pakket én een tv-pakket naar keuze. Heb je daarentegen al T-Mobile thuis of heb je zelf, een gezinslid of huisgenoot al een T-Mobile abonnement op het adres? Ook dan profiteer je van mooie klantvoordelen. Zo kun je elke maand € 2,50 korting en 2 GB extra internet krijgen. Kies je voor onbeperkt data en bellen, dan krijg je zelfs € 10,- korting per maand.

Welke provider is het goedkoopste?

Wanneer je de combivoordelen buiten beschouwing laat en hieronder de prijzen vergelijkt. Dan zie je dat de goedkoopste sim only van Vodafone of T-Mobile evenveel kosten per maand. Daarentegen krijg je bij Vodafone iets meer data en meer belminuten elke maand. Je kunt hieronder de verschillende sim only bundels en de actuele prijzen vergelijken om te zien bij welke van de 2 providers je het meeste waar voor je geld krijgt.

Samengevat: welke provider kiezen?

Wij zouden je adviseren om je keuze vooral te laten afhangen van of je bij de provider combivoordeel kunt krijgen. Dus of dat je Ziggo al thuis hebt, of T-Mobile al op je adres hebt. Eventueel nog in combinatie met een geen aansluitkosten actie, wordt het interessant om de keuze op Vodafone of T-Mobile te laten vallen. Wanneer je bij beide providers niet gebruik kunt maken van deze voordelen, dan zouden we adviseren ook andere goedkope sim only providers te vergelijken. Dan zul je zien dat het mogelijk is om voor minder geld, meer belminuten en mb’s te bemachtigen.

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo