Vergelijk Tele2 met andere providers

tele2Gebruik je veel mobiel internet en bel of SMS je ook veel? Dan is de simonly van Tele2 met onbeperkt bellen en 4G internet ideaal! Voor slechts € 25,- per maand kun je profiteren van razendsnel mobiel internet en lekker veel bellen en/of SMS’en. Heb je geen onbeperkt nodig, dan heeft Tele2 ook voldoende andere combinaties om voordelig te kunnen bellen en internetten.

Voor een paar euro extra per maand maak je je TELE2 sim only maandelijks opzegbaar. Zo ben je altijd vrij om te wisselen van abonnement. Profiteer nu van unlimited bellen, SMS’en en onbeperkt 4G en bekijk de Tele2 Sim Only’s!

Tele2 Sim Only’s

 

Tele2 Sim Only Vergelijken

tele2 sim only vergelijken

 

Tele2 4G dekking

Tele2 biedt 97% landelijke 4G-dekking en is het eerste 4G-only netwerk. Gebruikers van Tele2 beoordelen het netwerk in een recent onderzoek met een 9, waaruit je kunt concluderen dat het netwerk in ons land tot een van de beste netwerken ter wereld behoort. Met deze goede dekking in combinatie met 4G en de juiste instellingen op je telefoon kun je schandalig snel mobiel internetten. Bij zulk goed mobiel internet horen natuurlijk ook grote bundels. Tele2 biedt grote databundels van meerdere Gigabytes of als je echt veel wilt gebruiken kun je kiezen voor onbeperkt razendsnel 4G. Wil je weten hoe de dekking is in jouw buurt? Kijk dan op de dekkingskaart.

Bestel een Tele2 Sim Only

 

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo