Verlopen

T-Mobile Snelste Netwerk volgens Speedtest Ookla

Wederom uitgeroepen tot snelste netwerk door Ookla

T-Mobile is door de speedtest van Ookla alweer uitgeroepen tot snelste mobiele netwerk van Nederland. Dit is natuurlijk een feestje waard en daarom heeft T-Mobile nu weer de GO GO GO DEALS!

Geen aansluitkosten én profiteren van snel mobiel internet

Je kunt nu zonder aansluitkosten overstappen op een goedkope sim only van T-Mobile. Daarnaast profiteer je dan ook van het snelste 4G-netwerk van Nederland. Kortom bekijk snel de abonnementen en stap over!


€ 2,50 maandelijkse korting

Zijn er 2 mensen bij jou thuis die een T-Mobile abonnement hebben? Dan kunnen jullie beide € 2,50 maandelijkse korting krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is de beide abonnementen aanmelden voor Mobiel voordeel en daarna ontvang je automatisch de maandelijkse korting.

Combineer je sim only met een alles-in-1 pakket

Als je een sim only van T-Mobile gaat nemen kun je ook eens bekijken of je nog steeds het goedkoopste alles-in-1 pakket hebt. Je kunt namelijk je sim only combineren met het Alles-in-1 pakket van T-Mobile om op je Thuis factuur ook € 2,50 maandelijkse korting te ontvangen. Daarnaast ontvang je ook nog eens gratis Fox Sports Eredivisie.

T-Mobile Thuis Korting

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo