POPULAIR

Sim Only zonder aansluitkosten

Sim only zonder aansluitkostenVoor het afsluiten van een nieuw sim only abonnement worden er aansluitkosten in rekening gebracht. Soms zijn er acties waarbij je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Bekijk hieronder direct bij welke providers je op dit moment een sim only zonder aansluitkosten kunt afsluiten. Zo kun je al snel € 15 tot € 25 besparen.

Geen aansluitkosten bij deze providers

Bekijk hieronder de lopende acties van dit moment waarbij je geen aansluitkosten betaalt, zodat de eenmalige kosten op de eerste factuur niet hoger uitvallen.

Provider Actie
Hollandsnieuwe Via Simonlygoedkoop.nl zonder aansluitkosten

Bekijken

TELE2 Dit wil ik weken zonder aansluitkosten

Bekijken

Vodafone Vodafone runners sim only deals

Bekijken

Simyo Simyo winter deals

Bekijken

Lebara Lebara zonder aansluitkosten

Bekijken

BEN (studenten) Geen aansluitkosten voor studenten

Bekijken

Hollandsnieuwe via simonlygoedkoop.nl zonder aansluitkosten!

Hollandsnieuwe geen aansluitkostenExclusieve sim only aanbieding met Hollandsnieuwe. Hollandsnieuwe heeft in samenwerking met Simonlygoedkoop.nl een prachtige actie. Je betaalt geen aansluitkosten als je een abonnement afsluit bij Hollandsnieuwe. Hiermee bespaar je maar liefst €20,-. Bestel direct jouw nieuwe sim only!

HOLLANDSNIEUWE SIM ONLY

DIT WIL IK zonder aansluitkosten bestellen bij TELE2

YoufoneTijdens de DIT WIL IK weken bij TELE2 bespaar je maar liefst €20,- op de aansluitkosten! Bestel direct jouw nieuwe sim only. Daarnaast ontvang je extra voordeel op de 5 GB en 10 GB databundel.

TELE2 SIM ONLY

Vodafone runners deals!

VodafoneTijdens de Vodafone runners deals bespaar je maar liefst €25,- op de aansluitkosten! Daarnaast kun je extra voordelig het abonnement met 25 GB en onbeperkt bellen bestellen. Heb je thuis ook Ziggo? Dan kun je profiteren van nog meer gratis extra’s!

VODAFONE SIM ONLY

Simyo winter deals!

SimyoSimyo heeft een mooie winter deal. Bestel een sim only en bespaar € 14,99 op de aansluitkosten! Daarnaast profiteer je van gratis extra GB’s als je kiest voor 3 GB, 6 GB of 15 GB bundel. Dat geldt op zowel het maand- als het jaarabonnement. Maandelijks je bundel aanpassen en als beste getest door de consumentenbond. Profiteer direct van de aanbieding!

SIMYO SIM ONLY

Lebara logoLebara deal zonder aansluitkosten

Bestel nu een Lebara sim only en je bespaart € 15,- op de aansluitkosten. Flexibel en voordelig abonnement. Kies je een Lebara abonnement voor je telefoon, dan kun je profiteren van het stabiele en krachtige netwerk van KPN. Daarnaast kun je gratis nummerbehoud aanvragen tijdens je bestelling. Lebara is vooral ook een goedkope keuze wanneer je naar landen buiten de EU wilt bellen.

LEBARA SIM ONLY

BEN zonder aansluitkosten (voor studenten)

BEN sim only geen aansluitkosten

Bestel nu als student zijnde een BEN sim only abonnement en je BEN’t goedkoop uit! Je betaalt namelijk GEEN AANSLUITKOSTEN t.w.v. € 20,- En dan krijg je ook nog eens EXTRA MB’s!

BEN SIM ONLY

Eenmalige kosten per provider

De verschillen tussen de aansluitkosten en eenmalige kosten verschillen per provider. Wanneer je het goedkoopste abonnement zoekt is het belangrijk om te weten wat deze kosten zijn. In het overzicht hieronder kun je zien wat er normaal gesproken gerekend wordt (zonder acties). En wil je geen aansluitkosten betalen? Dan kun je de lopende acties hierboven bekijken.

PROVIDER AANSLUIT
KOSTEN
MEER INFO
Lebara € 15,- Bekijk
Budget Mobiel € 15,- Bekijk
Simyo € 14,99 Bekijk
Youfone € 20,- Bekijk
Hollandsnieuwe € 20,- Bekijk
Tele2 € 20,- Bekijk
Simpel € 20,- Bekijk
KPN € 25,- Bekijk
Vodafone € 25,- Bekijk
T-mobile € 25,- Bekijk

Laatst bijgewerkt op: 7-1-2022

Waarom betaal je voor een sim only aansluitkosten?

Eenmalige kosten worden gerekend voor het afsluiten van je nieuwe abonnement. Deze kosten zijn nodig voor de administratieve handelingen zoals bijvoorbeeld het overzetten van je oude nummer (nummerbehoud) en voor het gereed maken en opsturen van de simkaart. Bij de ene provider heet het aansluitkosten bij de andere activatiekosten en weer een ander spreekt over eenmalige kosten. Deze kosten betaal je niet wanneer je een sim only verlengt. Er zijn geregeld acties voor het binnenhalen van nieuwe klanten waarbij je een sim only zonder aansluitkosten kunt bestellen.

Betaal ik dit ook bij verlengen?

Wanneer je je contract verlengt, hoef je sowieso geen activatiekosten te betalen. Ben je tevreden over je huidige sim only provider? Dan zou je dus je abonnement kunnen verlengen. Ben je niet helemaal tevreden over je abonnement, de service, de prijs of de grootte van je bundel? Dan is het de moeite waard om te gaan vergelijken. Je betaalt dan mogelijk wel de aansluitkosten, maar wanneer je een goedkoper sim only abonnement kunt afsluiten dan haal je dat er al snel weer uit. Vergelijk sim only abonnementen.

Maak gebruik van acties!

Een sim only zonder aansluitkosten bestellen kan alleen wanneer je gebruik maakt van een lopende actie. Sla deze pagina op in je favorieten en blijf up-to-date met betrekking tot de nieuwste acties om zo te besparen op de eenmalige kosten. Bekijk de actuele acties.

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

twee + 3 =

Sim Only Goedkoop