Youfone Sim Only

Youfone is bekend van TV met de kreet "Wat You Wil" welke aangeeft dat je zelf kunt bepalen wat je wil betalen voor je Sim Only door het instellen van plafonds en door wanneer nodig je abonnement bij te stellen. De klantenservice van Youfone is goed en Youfone is zelfs uitgeroepen tot de meest servicegerichte telecomprovider van Nederland (Telecom Service Award winnaar 2017).

Youfone Gebruikt Het Netwerk Van KPN

Youfone maakt gebruik van het eersteklas KPN-netwerk met een dekkingsgraad van 99%. Zo ben je verzekerd van een stabiele verbinding. KPN heeft een lange en succesvolle geschiedenis als netwerkaanbieder en de ervaring die ze hebben leidt tot een goede verbinding voor bellen en 4G. Uiteraard hangt de internetsnelheid die je kan behalen af van meerdere dingen. De dekking bij jou in de buurt is een belangrijke factor. Lees meer over het KPN-netwerk en de dekking bij Youfone.

De Voordelen Van Youfone

  • Gratis nummerbehoud
  • Betrouwbaar KPN-netwerk
  • Goedkope prijzen
  • Zelf je bel- & dataplafond instellen
  • Regelmatig goede acties

Gratis Nummerbehoud

Als je tijdens het bestellen aangeeft dat je je huidige nummer wilt behouden, dan zorgt Youfone ervoor dat dat geregeld wordt. Je huidige abonnement wordt kosteloos opgezegd en je telefoonnummer wordt overgedragen naar Youfone. Wil je meer weten kijk dan op de pagina Youfone nummerbehoud

  De Goedkoopste 3 Abonnementen