Sim Only Onbeperkt Internet

Unlimited Mobiele Data

Zoek je een goedkoop Sim Only abonnement waarmee je onbeperkt mobiel kunt inernetten? Dan heb je de juiste pagina gevonden, want hier vergelijk je de beste en goedkoopste abonnementen met onbeperkt internet.

Altijd en overal internet

Met onbeperkt mobiel internet kun je waar je ook bent;

  • Video’s kijken via o.a Youtube
  • Muziek streamen via bijv. Spotify
  • Facebook gebruiken (incl. filmpjes bekijken en live gaan)
  • Video’s en foto’s uploaden naar social media
  • Whatsapp video’s bekijken
  • En al het andere waar je internet voor nodig hebt

Tips voor een goedkoop onbeperkt abonnement

Er zijn aardig wat prijsverschillen te vinden tussen de onbeperkte sim only abonnementen van providers. Vooral op jaarbasis kun je door goed vergelijken tientallen euro’s per jaar besparen.
Let ook goed op de internetsnelheid. Bij Robin Mobile heb je bijvoorbeeld maar tot 2 MB/s downloadsnelheid via 3G, terwijl je met Youfone en TELE2 4G kunt gebruiken met snelheden rond de 200 MB/s. Oftewel 100x sneller internet waarmee je veel soepeler audio en video kunt streamen.
Vergeet niet dat je binnen de EU nu ook gebruik kunt maken van je mobiele internet, dus ook op vakantie kun je onbeperkt internetten met je Sim Only. Lees alles over mobiel internet in het buitenland.

Vergelijk Sim Only met onbeperkt internet

Is onbeperkt ook echt ongelimiteerd

In principe kun je ervan uitgaan dat je met een sim only met onbeperkt internet ook echt ongelimiteerd kunt internetten, maar er bestaan wel maatregelen om misbruik te voorkomen. Deze maatregelen worden beschreven in de Fair Use Policy van de provider. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat sommige providers bij een zeer hoog verbruik een SMS sturen welke je kunt beantwoorden om extra GB’s te krijgen zonder kosten. Of er zijn daglimieten, maar dit zijn dan ook echt hoge limieten die je niet zo gauw overschrijdt als je geen misbruik maakt van je sim only.