Goedkoopste sim only met onbeperkt MB’s

Onbeperkt internetGoedkoop onbeperkt MB’s

Zoek je de goedkoopste Sim Only met onbeperkt internet? Dan heb je de juiste pagina gevonden, want hier vergelijk je de beste en goedkoopste mobiele abonnementen met onbeperkt internet en MB’s.

Altijd en overal onbeperkt internet

Met onbeperkt mobiel internet kun je waar je ook bent;

  • Video’s kijken via o.a Youtube
  • Muziek streamen via bijv. Spotify
  • Facebook gebruiken (incl. filmpjes bekijken en live gaan)
  • Video’s en foto’s uploaden naar social media
  • Whatsapp video’s bekijken
  • En al het andere waar je internet voor nodig hebt

Onbeperkt sim only abonnement bestellen

Er zijn aardig wat prijsverschillen te vinden tussen de onbeperkte sim only abonnementen van providers. Vooral op jaarbasis kun je door goed vergelijken tientallen euro’s per jaar besparen.
Let ook goed op de internetsnelheid. Bij de goedkoopste sim only van Robin Mobile heb je bijvoorbeeld maar tot 1 MB/s downloadsnelheid via 4G, terwijl je met T-Mobile of TELE2 via 4G snelheden tot 200 MB/s kan halen. Oftewel vele malen sneller internet waarmee je veel soepeler audio en video kunt streamen.
Vergeet niet dat je binnen de EU nu ook gebruik kunt maken van je mobiele internet, dus ook op vakantie kun je onbeperkt internetten met je Sim Only. Lees alles over mobiel internet in het buitenland.

Onbeperkt mobiel internet vergelijken


Is onbeperkt ook echt ongelimiteerd

In principe kun je ervan uitgaan dat je met een sim only met onbeperkt internet ook echt ongelimiteerd kunt internetten, maar er bestaan wel maatregelen om misbruik te voorkomen. Deze maatregelen worden beschreven in de Fair Use Policy van de provider. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat sommige providers bij een zeer hoog verbruik een SMS sturen welke je kunt beantwoorden om extra GB’s te krijgen zonder kosten. Of er zijn daglimieten, maar dit zijn dan ook echt hoge limieten die je niet zo gauw overschrijdt als je geen misbruik maakt van je sim only. Kortom met de goedkoopste sim only met onbeperkt internet kun je dusdanig veel mobiel internet gebruiken dat je het onbeperkt mag noemen.