POPULAIR

KPN Black Friday sim only deals

Ben je op zoek naar een nieuw sim only abonnement? Het is nu weer de tijd van het jaar voor de beste deals! Black Friday staat voor de deur en dat betekent dat je ook bij KPN kunt profiteren van mooie Black Friday sim only deals. Bekijk de verschillende sim only abonnementen die KPN biedt met extra voordeel om zo te besparen op je abonnement.

Dus, waar wacht je nog op? Bekijk vandaag nog de geweldige selectie Black Friday sim only aanbiedingen van KPN!

KPN BLACK FRIDAY SIM ONLY
KPN BLACK FRIDAY SIM ONLY
Bekijk de sim only deals tijdens Black Friday bij KPN

Sim Only KPN Black Friday met nummerbehoud

Met KPN’s Sim Only kun je je huidige telefoon en telefoonnummer behouden, en gewoon overstappen op een nieuwe Sim only. Dit is een prima optie als je tevreden bent met je huidige telefoon en hem niet wilt vervangen.

Sim Only abonnementen van KPN kun je zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit een groot aantal data- en belminuten opties, en eventuele extra’s toevoegen als je die nodig hebt.

Het mobiele netwerk van KPN is betrouwbaar en snel, met een uitstekende dekking. 4G dekking heb je haast overal en op de meeste plekken is ook 5G beschikbaar in meer dan 80% van Nederland. Je kunt altijd de dekkingskaart bekijken om de dekking op jouw postcode te bekijken.

Dus waarom zou je niet overstappen op KPN’s Sim Only? Bekijk de KPN Black Friday deals en vind het perfecte sim only abonnement voor jou.

Welke Black Friday deals zijn er dit jaar?

KPN biedt dit jaar een paar geweldige Black Friday aanbiedingen! We verwachten sowieso dat je kunt besparen op de aansluitkosten voor een nieuw sim only abonnement of smartphone met abonnement. Daarnaast kan het zijn dat er bepaalde databundels extra voordelig zijn tijdens de KPN black Friday deals. Houd Simonlygoedkoop.nl regelmatig in de gaten om de nieuwste actie direct te bekijken.

De aanbiedingen zijn maar een beperkte tijd beschikbaar, dus mis het niet! Ga nu naar de website van KPN om van deze geweldige aanbiedingen te profiteren.

KPN BLACK FRIDAY SIM ONLY
KPN BLACK FRIDAY SIM ONLY
Bekijk de sim only deals tijdens Black Friday bij KPN

Deel gratis MB’s met KPN abonnementen op hetzelfde adres

KPN biedt zijn klanten de mogelijkheid hun mobiele data te delen met andere KPN klanten op hetzelfde adres. Zo kun je iedereen in je huis of kantoor verbonden houden zonder je zorgen te hoeven maken dat je zonder gegevens komt te zitten. En, het beste van alles, het kost je helemaal niets!

Nu denk je misschien, “Waarom zou ik mijn mobiele internet met iemand anders willen delen? Ik verbruik zelf al genoeg.” Maar, vertrouw ons, dit is een geweldige manier om geld te besparen op je mobiele rekening.

Stel dat je een 5GB data-abonnement hebt. Maar, je echtgenoot gebruikt maar 1GB gegevens per maand. Met KPN’s deelfunctie kun je je extra 4GB gegevens delen met je echtgenoot, en geen van jullie beiden hoeft ervoor te betalen. Zo kun je dus aardig wat extra kosten voorkomen.

Er is geen limiet aan de hoeveelheid data die je kunt delen. Dus, als je een groot data-abonnement hebt, kun je je overtollige data delen met iemand die een kleiner data-abonnement heeft, en hem helpen geld te besparen. En als je te weinig gegevens hebt, kun je altijd iemand anders op je adres om extra data vragen.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel de KPN Black Friday deal en begin vandaag nog met het delen van je mobiele gegevens met KPN, en begin te besparen op je sim only kosten!

Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo