Goedkoop onbeperkt bellen

alleen bellen

Beste bel abonnement

Ben jij een echte beller? Bekijk dan hier met welke sim only abonnementen je goedkoop kunt bellen.

Goedkoop onbeperkt bellen

Je kunt het goedkoopste onbeperkt bellen met een Simpel sim only. Je moet dan kiezen voor het goedkoopste basis abonnement en daarbij het vinkje aanvinken van onbeperkt bellen. Zo kun je voor slechts € 4,- per maand zeer goedkoop onbeperkt bellen!

Met een BEN sim only kun je goedkoop bellen! Voor slechts € 8,- per maand (2-jarig abonnement), kun je onbeperkt bellen en SMS’sen.

Provider Abonnement 2 jaar Prijs p/mnd Bestel
Simpel 250 MB + 500 SMS (€ 2,50)
+ Onbeperkt MIN (€ 1,50)
€ 4,- Nu bestellen
BEN Onbeperkt MIN + onbeperkt SMS € 8,- Nu bestellen

Kun je niet kiezen tussen Simpel of BEN, lees dan meer over de voordelen van het nemen van een Sim Only van deze providers:

Voor slechts enkele euro’s per maand kun jij al spotgoedkoop bellen. Geen gedoe meer met prepaid tegoed opwaarderen. Maandelijks nieuwe belminuten, of onbeperkt goedkoop bellen. Het kan allemaal. Na je bestelling plaats je simpelweg de simkaart in je telefoon, en je profiteert van goedkoop bellen met je sim only abonnement.

Geen onbeperkt bellen in combinatie met onbeperkt internet:

Bel je veel en gebruik je ook veel mobiele data? Dan is een abonnement met onbeperkt internet in combinatie met onbeperkt bellen het beste.
De goedkoopste abonnementen met onbeperkt internet vergelijk je op simonlygoedkoop.nl.

Provider Abonnement 2 jaar Prijs p/mnd Bestel
Simpel 100 MIN + 1 GB + 500 SMS € 6,- Nu bestellen

Wil je alleen bellen?

Meer lezen over alleen bellen met je sim only en welke abonnementen daarvoor het goedkoopst zijn? Bekijk dan ook eens de pagina alleen bellen met je sim only.

Geef je reactie op deze pagina

Plaats een reactie

4 × twee =