Dubbel tegoed bij Hollandsnieuwe voor Ziggo klanten

Hollandsnieuwe is een Nederlandse mobiele netwerkoperator en een dochteronderneming van Ziggo. Het werd opgericht in 2006 en biedt mobiele telefoon-, internet- en TV-diensten aan. Ziggo is een Nederlands telecommunicatiebedrijf, dat televisie-, internet- en telefoondiensten aanbiedt. Het is de grootste aanbieder van televisie- en internetdiensten in Nederland.
Ziggo klanten kunnen nu dubbel zoveel krijgen bij een Hollandsnieuwe sim only. Dit betekent dat je kunt profiteren van een twee keer zo grote bundel. Bij Hollandsnieuwe komt alles uit 1 bundel, zowel de sms’jes, de belminuten als de mobiele data. Dus voor het gehele plaatje heb je 2x zoveel.

Dus wacht niet langer, stap vandaag nog over naar Hollandsnieuwe en krijg dubbel tegoed bij je sim only.

Dit is een geweldige deal voor klanten die willen overstappen naar Ziggo, of voor degenen die al bij Ziggo zijn maar geld willen besparen op hun maandelijkse sim only rekening. Deze aanbieding is lange tijd geldig, dus je kunt de tijd nemen om je een Ziggo abonnement af te sluiten. Of om je huidige sim only af te laten lopen zodat je kunt overstappen naar Hollandsnieuwe.

Waarom kiezen voor een hollandsnieuwe sim only aanbieding?

Er zijn een aantal redenen waarom Hollandsnieuwe’s sim only deals een uitstekende keuze zijn voor iedereen die een nieuw mobiel telefooncontract zoekt.

Ten eerste is hollandsnieuwe een Nederlandse mobiele telefoon operator, wat betekent dat hun sim only aanbiedingen aan de Nederlandse wet onderworpen zijn. Dit is belangrijk omdat het betekent dat hollandsnieuwe gebonden is aan dezelfde regels en voorschriften als andere Nederlandse mobiele telefoon operatoren. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je een eerlijke deal krijgt als je je aanmeldt voor een hollandsnieuwe sim only deal.

Een andere reden om een hollandsnieuwe sim only deal te kiezen is dat hollandsnieuwe een ruime keuze aan aanbiedingen biedt. Of je nu een goedkope sim only deal zoekt of een duurdere met meer minuten en data, hollandsnieuwe heeft een sim only deal die bij je past.

Ten slotte komen de sim only aanbiedingen van hollandsnieuwe met een aantal grote voordelen. Zo zijn alle sim only aanbiedingen van hollandsnieuwe inclusief gratis roaming in de EU. Dit betekent dat je je telefoon in elk EU-land kunt gebruiken zonder extra kosten te maken.

Dus als je op zoek bent naar een voordelige sim only aanbieding, waarom zou je hollandsnieuwe niet eens proberen?

HOLLANDSNIEUWE SIM ONLY
Geef je reactie op deze pagina

Laat een reactie achter

Sim Only Goedkoop
Logo